پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۲۱

استاندار اردبیل:

ورود به عرصه کسب و کار دانش‌بنیان برنامه جدی استان اردبیل است

ورود به عرصه کسب و کار دانش‌بنیان برنامه جدی استان اردبیل است

اردبیل - استاندار اردبیل گفت: ورود به عرصه کسب و کار دانش بنیان و آی سی تی در اولویت برنامه ششم استان است و به صورت جدی دنبال خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید خدابخش پیش از ظهر پنج شنبه در جلسه شورای اداری تصریح کرد: با وجود افزایش ظرفیت تبادل اطلاعاتی و زیرساخت های ارتباطی ضروری است به حوزه کسب و کار توجه ویژه شود.

وی به ضرورت راه اندازی دوره های فروش اینترنتی تاکید کرد و افزود: در دوره پساتحریم به ویژه در استان اردبیل ورود به عرصه کسب و کار دانش بنیان از اولویت های جدی برنامه ششم خواهد بود.

رئیس شورای اداری استان اظهار داشت: به ویژه با فعال شدن منطقه آزاد در استان و حضور شرکت های خارجی باید به این حوزه از کسب و کار توجه شود.

خدابخش با اذعان به اینکه متوسط درآمد در استان اردبیل نصف متوسط درآمد در کشور است، بیان داشت: به دلیل اینکه عمده درآمد در استان کشاورزی است با این مهم مواجه ایم که با راه اندازی شیوه های جدید درآمد زایی از جمله بهره گیری از صنایع دانش بنیان انتظار می رود درآمدها بهبود یابد.

استاندار اردبیل با اشاره به پتانسیل قابل توجه این استان در تامین محصولات کشاورزی و لبنی کشورهای همسایه خطاب به مسئولان وزارت ارتباطات گفت: ما به بازار جمهوری آذربایجان و به ویژه روسیه نیاز داریم و باید با تجهیز و توسعه زیرساخت ها بتوان برای استان جایگاه مطلوبی تدارک دید.

وی موفقیت حوزه ارتباطات استان را قابل توجه دانست و اظهار داشت: در سال ۱۳۶۱ در اردبیل فقط شش هزار خط تلفن ثابت داشتیم و در حال حاضر بیش از جمعیت استان خط تلفن همراه دایر است.

به گفته رئیس شورای اداری استان رونق زیرساخت ها به ویژه اقدامات دو سال اخیر با وجود محدودیت های مالی دولت و تحریم ها در حوزه مخابرات قابل توجه است و انتظار می رود روابط عمومی وزارت ارتباطات نسبت به انعکاس دستاوردها اقدام کند.

پوشش تلفن ثابت در روستاهای خلخال مطلوب نیست

در این جلسه نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید به اینکه خدمات ارزشمندی در حوزه ارتباطات انجام شده است، تصریح کرد: با این وجود پوشش تلفن ثابت حداقل در روستاهای خلخال مطلوب نیست.

جلیل جعفری اظهار داشت: به دلیل گرانی تلفن همراه، اغلب تلفن همراه مورد استقبال روستاییان این منطقه نیست و انتظار ما از مسئولان وزارت ارتباطات رسیدگی به این تقاضای مردمی است.

وی به ضرورت پوشش جاده های اردبیل اشاره و تصریح کرد: برای ارتقا ایمنی و جلوگیری از بروز حادثه نیاز است پوشش صد در صد در جاده ها اعمال شود.

وی با طرح پیشنهادی در خصوص پوشش تلفن همراه در روستاهای بالای ۵۰ خانوار بیان داشت: انتظار می رود به مانند پروژه های دیگر از جمله راه هدف گذاری شود که روستاهای بالای ۵۰ خانوار در مدت زمان مشخصی برخوردار از پوشش تلفن همراه شوند.

کد خبر 2876587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha