پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۱۲

در خبرگزاری مهر برگزار می‌شود؛

نشست خبری «بررسی حقوق ایرانیان آسیب دیده ازتحریم‌ درخارج از کشور»

نشست خبری «بررسی حقوق ایرانیان آسیب دیده ازتحریم‌ درخارج از کشور»

نشست خبری «بررسی حقوقی ایرانیان آسیب دیده از تحریم‌ها در خارج از کشور» ساعت ۱۱ صبح فردا دوشنبه در خبرگزاری مهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری «بررسی حقوق ایرانیان آسیب دیده از تحریم‌ در خارج از کشور» ساعت ۱۱ صبح فردا دوشنبه در خبرگزاری مهر برگزار می‌شود. 

در این نشست «یوسف پیرزاده، جمشید قاسمی و مجید کاکاوند» که به بهانه تحریم‌های ظالمانه وضع شده علیه کشورمان در کشورهای فرانسه، آلمان و تایلند متحمل زندان، توقیف اموال و خسارات متعدد شدند، سخنرانی خواهند کرد.

قرار است در این نشست با حضور کارشناسان حقوق بین‌الملل از جمله مهدی وکیلیان، اقدامات دستگاه دیپلماسی در احقاق حقوق این دسته از ایرانیان و اقدامات لازم الاجرا پس از حصول توافق هسته ای مورد ارزیابی قرار گیرد.

کد خبر 2878923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha