پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ بهمن ۱۳۸۴، ۱۶:۴۴

حداد عادل در مراسم اهداي كتاب سال:

مطلق انگاشتن آزادي در غرب باعث توهين يك روزنامه به مقدسات بيش از يك ميليارد و نيم مسلمان شد

مطلق انگاشتن آزادي در غرب باعث توهين يك روزنامه به مقدسات بيش از يك ميليارد و نيم مسلمان شد

حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي مطلق انگاشتن آزادي در غرب را باعث توهين روزنامه اي به ارزش هاي مسلمانان عنوان كرد و گفت: اين رفتار در غرب در حالي صورت مي گيرد كه حتي تحقيق در مورد مسائلي همچون هولوكاست در آن كشورها ممنوع است.

به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، غلامعلي حداد عادل عصر امروز در بيست و سومين دوره معرفي كتاب سال و سيزدهمين دوره اهداي جايزه جهاني كتاب سال جمهوري اسلامي ايران با اشاره به اينكه ما با آزادي معتقد بوده و آن را حق انسانها مي دانيم گفت: شعار مردم ما در سالهاي پيش از انقلاب كه از استبداد به سطوح آمده بودند استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي بود اما ما از بيان اين مطلب واهمه اي نداريم كه بگوييم در سهم معناي آزادي با غربي ها اختلاف نظر جدي داريم.

وي با اعلام آمادگي براي گفتگو درباره اين مسئله با غربي ها افزود: از نظر غرب آزادي ارزش مطلق است اما از نظر ما آزادي از آن جهت كه امكان حركت را فراهم مي كند محترم است. در حاليكه فقط حركت مهم نيست بلكه مقصد نيز داراي اهميت فراواني است و به غير از آزادي از ساير ارزشها نيز بايد مورد توجه قرار گيرد.

حداد عادل گفت: مطلقا داشتن آزادي در غرب منجر به اين شد كه روزنامه اي در اروپا به بالاترين شخصيت مورد احترام بيش از يك ميليارد و نيم مسلمان اهانت كند و از چنين رفتاري تحت عنوان آزادي حمايت شود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: اين رفتار در كشورهاي غربي در حالي صورت مي گيرد كه در آن كشورها حتي تحقيق در مورد مسائلي همچون هولوكاست ممنوع است و اگر كسي در اين رابطه نظري مخالف آنان بدهد محاكمه و به زندان افكنده خواهد شد.

کد خبر 287897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha