پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ مرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۵۲

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان:

خبرنگاران اصفهان مددکار افتخاری بهزیستی می‌شوند

خبرنگاران اصفهان مددکار افتخاری بهزیستی می‌شوند

اصفهان – مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: خبرنگاران با اعلام داوطلبانه خود از این پس به عنوان مددکار افتخاری سازمان بهزیستی اصفهان پذیرفته می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید صادقی پیش از ظهر پنجشنبه در آئین تجلیل از خبرنگاران اصفهان با اشاره به اینکه اصحاب رسانه از اقشار خوشنام جامعه هستند، اظهار داشت: از این رو سازمان بهزیستی برای رسیدن به اهدافش نیازمند همکاری رسانه‌هاست.

وی با تاکید بر اینکه سازمان بهزیستی باید برای ارتقای خدمات دهی به جامعه هدف، مشارکت اجتماعی داشته باشد، افزود: از این رو رسانه‌ها می‌توانند با فعالیت خود اعتماد مردم را به فعالیت‌های سازمان بهزیستی جلب کرده و مشارکت عمومی را افزایش دهند.

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با اشاره به اینکه خبرنگاران خیران واقعی هستند، ادامه داد: خبرنگاران با اعلام فعالیت‌ها و خدماتی که در جامعه ارایه می‌شود زمینه را برای تشویق خیران برای مشارکت فراهم می‌کنند و این امر بسیار تاثیرگذاری است.

وی در ادامه ضمن قدردانی از خانواده خبرنگاران نیز گفت: خانواده خبرنگاران نیز به دنبال فعالیت این قشر سختی‌های زیادی را تحمل می‌کنند و از این رو ضروری است که از زحمات آنها نیز قدردانی صورت گیرد.

صادقی ضمن اعلام آمادگی خود برای عضویت افتخاری خانه مطبوعات اصفهان ابراز داشت: همچنان سازمان بهزیستی پذیرای کمک‌های اصحاب رسانه به جامعه هدف بهزیستی در اشکال مختلف است.

وی اضافه کرد: خبرنگاران نیز با اعلام داوطلبانه خود از این پس به عنوان مددکار افتخاری سازمان بهزیستی اصفهان پذیرفته می‌شوند.

مردم ما فرهنگ برخورد با معلول را بلد نیستند

منصور گلناری، رئیس خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه خبرنگاران از جمله اقشار کم توقع جامعه هستند، اظهار داشت: قدردانی اجمالی از خبرنگاران نیز می تواند آنها را خوشحال کند و از این رو کمال قدردانی را از مدیرکل بهزیستی استان اصفهان به دلیل برگزاری این مراسم داریم.

وی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی در طول سال خدمات زیادی را به معلولان، خانواده‌های بی سرپرست و بد سرپرست، کودکان کار، کودکان خیابانی، معتادان، زنان سرپرست خانوار و غیره ارایه می‌دهند، اضافه کرد: از این رو رسانه‌ها به عنوان تکلیف شرعی و عرفی نسبت به اطلاع رسانی در خصوص خدمات بهزیستی اقدام می‌کنند.

رئیس خانه مطبوعات و خبرنگاران استان اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه آموزش تخصصی خبرنگاران در سازمان های مختلف در دستور کار قرار گرفته است، افزود: از این رو پیشنهاد می شود در این زمینه نیز دوره آموزشی برای خبرنگاران در سازمان بهزیستی استان برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۱۵۰ هزار معلول در شهر اصفهان زندگی می کنند، ادامه داد: این در حالی است که تعداد کمی از آنها را در کوچه و خیابان می‌بینیم و این امر به دلیل نبود فرهنگسازی مناسب در جامعه و نبود امکانات برای تردد این افراد در جامعه اتفاق افتاده است.

گلناری با اشاره به اینکه هنوز مردم ما فرهنگ برخورد با معلول را بلد نیستند، اضافه کرد: معلول نیاز به ترحم ندارد و از این رو رسانه‌ها باید تمام توان خود را برای تغییر نگرش مردم به معلولان بکارگیرند.

کد خبر 2882619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha