پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ بهمن ۱۳۸۴، ۱۲:۰۸

به رغم نياز به ساخت حداقل 70 بيمارستان جديد ؛

برخي بيمارستانهاي كشور بلا استفاده و متروكه مانده اند

برخي بيمارستانهاي كشور بلا استفاده و متروكه مانده اند

معاون نظارت و ارزشيابي دفتر مديريت منابع فيزيكي و مجري طرحهاي عمراني وزارت بهداشت گفت: بر اساس بررسيهاي انجام شده ، حداقل 72 بيمارستان جديد نياز داريم.

مهندس حميدرضا غضنفري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، با اشاره به روند ساخت و ساز مراكز درماني در ايران افزود: سالانه به طور متوسط 10 تا 15 بيمارستان در كشور احداث و به طور موقت به وزارت بهداشت تحويل مي شود.

وي گفت: طبق قانون يك سال از اين بيمارستانها به صورت آزمايشي استفاده مي شود تا بتوان نواقص را به مجري آن گزارش داد تا نواقص آن رفع گردد.

غضنفري افزود: اكثر بيمارستانها را وزارت مسكن احداث مي كند كه نواقص فراواني دارند و متاسفانه اين وزارتخانه تلاش جدي براي رفع آنها نداشته و اين بيمارستانها همچنان با همين معايب به كار خود ادامه مي دهند.

وي تصريح كرد: هم اكنون تعداد زيادي از بيمارستانهايي كه ساخته شده به دليل نواقص بيش از حدي كه دارند عملا بلا استفاده مانده و سالهاست كه متروكه شده اند.

معاون نظارت و ارزشيابي دفتر مديريت منابع فيزيكي و مجري طرحهاي عمراني وزارت بهداشت ادامه داد: در حال حاضر 527 بيمارستان ، 16 هزار خانه بهداشت ، به همراه  69 هزار تخت ثابت و 86 هزار تخت  فعال در كشور وجود دارد.

وي گفت: بر اساس بررسيهاي انجام شده در كل كشور نياز به 22 بيمارستان 32 تختي ، 15 بيمارستان 64 تختي ، 24 بيمارستان 100 تختي و بالاخره 11 بيمارستان200 تختي داريم كه در صورت تامين بودجه مي توان به راحتي آنها را آماده كرد.  

به گفته غضنفري ، اغلب پروژهاي ساخت بيمارستانها هم اكنون به دليل كمبود بودجه متوقف شده اند. 

کد خبر 289034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha