پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۰۳

ضرورت استفاده بیشتر از روش‌های دیپلماسی برای مبارزه با مواد مخدر

ضرورت استفاده بیشتر از روش‌های دیپلماسی برای مبارزه با مواد مخدر

نماینده مسیحیان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت همکاری کشورهای همسایه در مبارزه جهانی با مواد مخدر گفت: از روش‌های دیپلماسی برای مبارزه با مواد مخدر بیشتر استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، کارن خانلری گفت : رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بسیار جالب است و به نظر ‌می‌رسد که با موفقیت همراه باشد البته باید توجه داشت که این رویکرد چقدر ضمانت اجرایی دارد و آیا زیر ساخت لازم برای اجرای آن فراهم است؟ مسلما اگر هر طرح و رویکردی بدون برنامه ریزی باشد نه تنها مشکل را برطرف نمی‌کند بلکه آن را چندین برابر می‌سازد ولی با این حال طرح این رویکرد از جانب وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر جای رضایت و خرسندی دارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر و باندها از وظایف اصلی پلیس است، افزود: مقابله با اعتیاد نیازمند برنامه جامع است و دستگاه‌های کشور با همکاری همه جانبه از طریق رویکرد اجتماعی  می‌توانند به صورت موثر با اعتیاد مبارزه کنند.

وی گفت: در مورد مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد خلاء قانونی نداریم و اگر هم باشد بسیار اندک است ولی با این وجود اگر مسئولان مربوطه در حوزه مواد مخدر چنین خلائی را احساس می کنند باید آن را با قانون گذاران مطرح و جهت رفع آن اقدام کنند.

خانلری افزود: ایران همجوار یکی از بزرگترین کشورهای تولید کننده مواد مخدر قرار دارد و متاسفانه علیرغم تلاش ماموران نیروی انتظامی و شهادت و مجروح شدن تعدادی از این افراد، بخشی از مواد مخدر وارد کشور شده و خانواده را گرفتار می‌سازد و بخشی نیز به صورت قاچاق به سایر کشورها به ویژه کشورهای اروپایی ترانزیت می‌شود.

نماینده مسیحیان ارمنی شمال در مجلس با بیان اینکه هجمه وسیعی علیه کشور ما از نظر موضوع مواد مخدر وارد است، تصریح کرد: ایران پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است  و در خط مقدم مبارزه با این پدیده شوم در دنیا قراردارد که باید تلاش کنیم از روش‌های دیپلماسی این موضوع را پیگیری و تعقیب کنیم و با همسایگان با جدیت این موضوع را مطرح سازیم که باید همکاری‌های چندجانبه خود را در این زمینه با ایران تقویت کنند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بر ضرورت انسداد هر چه بیشتر مرزها تاکید داشت و افزود: در امر مبارزه با مواد مخدر پلیس و قوه قضائیه نباید به هیچ عنوان از مواضع خود کوتاه آید و هیچ مجرمی را به ویژه در مورد مواد مخدر صنعتی و روان‌گردان‌ها نبخشند.

وی راه اصلی مبارزه و مقابله با مواد مخدر را از طریق پلیس و قوه قضائیه دانست و بیان داشت: آموزش و پرورش و دانشگاه باید آگاهی و دانش را به اندازه کافی به مردم ارائه دهند و نقش خود را به صورت جامع ایفا کنند. صدا و سیما در این راستا وظایف خطیری را بر عهده دارد همچنین مبارزه همگانی نیز مفید و ستودنی است.

 

کد خبر 2891948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha