پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ شهریور ۱۳۹۴، ۹:۵۳

با حضور استاندار کرمانشاه؛

۳ پروژه راه و شهرسازی در استان کرمانشاه به بهره برداری رسید

۳ پروژه راه و شهرسازی در استان کرمانشاه به بهره برداری رسید

کرمانشاه- همزمان با هفته دولت ۳ پروژه راه و شهرسازی با حضور استاندار کرمانشاه در استان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز دوشنبه و همزمان با هفته دولت چندین پروژه در حوزه راه و شهرسازی استان کرمانشاه با حضور ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه و مسئولان این حوزه به بهره برداری رسید.

بهسازی و احداث باند دوم اسلام آباد غرب به حمیل (پلدختر) به طول ۵ کیلومتر و اعتبار هزینه شده ۳۰ هزار میلیون ریال از جمله این طرح ها بود که صبح امروز به بهره برداری رسید.

همچنین بهسازی مسیر و احداث باند دوم هرسین به هرسین به طول ۴ کیلومتر و اعتبار هزینه شده ۶۰ هزار میلیون ریال و بهسازی و آسفالت راه روستایی کولسه در شهرستان گیلانغرب به طول ۱۲ کیلومتر و اعتبار هزینه شده ۲۵۰۰ میلیون ریال از دیگر طرح هایی است که امروز در استان افتتاح شد.

گفتنی است، ۵ پروژه در حوزه ساخت و توسعه راه ها به طول ۲۱ و نیم کیلومتر و اعتبار هزینه شده ۳۸۰ میلیارد ریال نیز طی هفته دولت در استان کرمانشاه افتتاح می شود.

همچنین ۶۱ پروژه راه روستایی به طول ۱۲۶ کیلومتر با اعتبار هزینه شده ۲۸۹ میلیارد ریال، ۱۳ پروژه در حوزه راهداری به طول ۱۳۲ کیلومتر و اعتبار هزینه شده ۲۳۸ میلیارد ریال نیز طی هفته دولت در کرمانشاه به بهره برداری می رسد.

تعداد ۹ پروژه در حوزه فنی و اجرایی هم به مساحت ۸ هزار و ۴۲۴ متر مربع با اعتبار هزینه شده ۱۴۱ میلیارد ریال طی هفته مذکور افتتاح خواهد شد.

کد خبر 2893773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha