پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ شهریور ۱۳۹۴، ۰:۱۶

سرپرست پرسپولیس:

منتظر بخشش بنگر هستیم/ تبانی نه، فغانی اشتباه کرد

منتظر بخشش بنگر هستیم/ تبانی نه، فغانی اشتباه کرد

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید این تیم همچنان منتظر پاسخ فدراسیون فوتبال برای بخشش محرومیت محسن بنگر است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود خوردبین درباره اشتباهات داوری علیه پرسپولیس در لیگ برتر اظهار کرد: اشتباهات داوری از بازی استقلال صنعتی شروع شد تا بازی با ذوب آهن. همیشه اعتقاد داشته ام فغانی بهترین داور است ولی در این بازی باعث شد تیم  ما صدمه ببیند.

سرپرست پرسپولیس درباره عمدی بودن اشتباهات فغانی خاطرنشان کرد: اصلا چنین چیزی را قبول ندارم. اعتقادم این است که ایشان اشتباه کرده است.

خوردبین درباره سفر محسن بنگر به اهواز با وجود محرمیت برای بازی با فولاد، گفت: ما هنوز منتظر جواب فدراسیون هستیم. از داوران سئوال کنید آیا نمی‌شود این بازیکن را بخشید؟ داور بازی به خاطر اشتباهش محروم شده است.

هوشنگ نصیرزاده که میهمان حضوری برنامه نود بود، در واکنش به صحبتهای خوردبین گفت: اگر داور اشتباهات آشکار داشته باشد می شود آنرا تبدیل کرد نه اینکه برای هر اشتباه، درخواست بخشش و تجدید نظر داشته باشیم. قانون باید برای همه یکسان باشد. 

کد خبر 2894654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha