پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۱۵

معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری:

مناطق کم برخوردار چهارمحال و بختیاری توسعه می‌یابند

مناطق کم برخوردار چهارمحال و بختیاری توسعه می‌یابند

شهرکرد - معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: دولت توسعه مناطق محروم و کم برخوردار استان چهارمحال و بختیاری را مورد توجه قرار داده و این مناطق توسعه پیدا می کنند.

خدابخش مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه خدمت رسانی به مناطق کمتر توسعه یافته چهارمحال و بختیاری در دولت هدف گرفته شده است، اظهار داشت: تلاش دولت توجه به مناطق محروم و کم برخوردار استان چهارمحال و بختیاری است.

وی افزود: تلاش دولت در راستای توسعه روستاهای محروم استان چهارمحال و بختیاری است  و قصد دارد خدمات بهداشتی، درمانی، آموزشی، گاز رسانی و تامین آب و برق را در مناطق محروم این استان توسعه دهد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: هم اکنون در هفته دولت امسال پروژه گاز رسانی به بسیاری از روستاهای استان آغاز می شود و امیدواریم بتوانیم در حوزه های مختلف دیگر نیز در روستاهای محروم استان برای توسعه گام بر داریم.

وی تاکید کرد: بسیاری از مناطق چهارمحال و بختیاری در مناطق کوهستانی و برفگیر قرار دارند که گاز رسانی به این مناطق بسیار ضروری است و دولت در تلاش است همه روستاهای چهارمحال و بختیاری از نعمت گاز برخوردار شوند.

مرادی گفت: باید از ظرفیت های مناطق کم برخوردار برای توسعه این مناطق استفاده شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: توجه به توسعه گردشگری و بهره گیری از ظرفیت های تاریخی بسیاری از روستاها می تواند این مناطق را در مسیر توسعه قرار دهد.

کد خبر 2894856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha