به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گوهرگانی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این پروژه ها در زمینه های مختلف آب و خاک، آبیاری تحت فشار، احداث ایستگاه پمپاژ، کانال های آبیاری، واحدهای دامداری، مرغداری و دام و طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی کشاورزی افتتاح می شوند.
وی میزان اعتبار این پروژه ها را بیش از ۴۱ میلیارد تومان عنوان کرد و محل تأمین این اعتبارات را از تسهیلات صندوق توسعه ملی کشور و همچنین از محل اعتبارات عمرانی دانست.
گوهرگانی یادآور شد: با بهره بردای از این این پروژه ها برای بیش از ۶۹۰ نفر اشتغال زایی ایجاد شده و دو هزار و ۷۰۰ خانوار نیز از این طرح ها بهره مند می شوند.
وی بیان کرد: از این ۱۰۱ پروژه، هفت پروژه با اعتبار حدود ۳.۵ میلیارد تومان در شهرستان کهگیلویه افتتاح شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد دو واحد مرغداری ۲۰ و ۳۰ هزار قطعه ای را از مهمترین پروژه های افتتاحی شهرستان کهگیلویه دانست و عنوان کرد: با بهره برداری از این پروژه ها ظرفیت تولید مرغ در شهرستان کهگیلویه ۵۰ هزار قطعه در هر دوره افزایش پیدا کرد.
گوهرگانی یک واحد پرواربندی گوساله صد رأسی و ۳۶۱ هکتار آبیاری تحت فشار را از دیگر پروژه های مهمی دانست که در سومین روز از هفته دولت در شهرستان کهگیلویه افتتاح شد.
وی همچنین از بهره برداری از حدود ۲۳۰ هکتار طرح آبیاری تحت فشار در منطقه محروم آجم در آینده ای نزدیک خبر داد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: با بهره برداری از هفت پروژه جهاد کشاورزی در شهرستان کهگیلویه برای بیش از ۳۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد شد.
نظر شما