به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر، جشن میلاد حضرت علی بن موسی الرضا (ع) با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی و کارکنان مجموعه در اداره کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر برگزار شد.
حجتالاسلام عبدالرضا سروستانی در این مراسم ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) به تبیین ابعاد شخصیتی ایشان پرداخت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر خدامحوری، بعد عبادی، برخورداری از سجایای اخلاقی، همنشینی با مستمندان و عنایت به فقرا را بهعنوان ویژگی های شاخص حضرت امام رضا (ع) عنوان کرد.
وی با اشاره به بعد علمی شخصیت حضرت امام رضا (ع) اضافه کرد: حضرت امام موسی کاظم (ع) ایشان را بهعنوان عالم آل محمد به برادرانش معرفی کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر ادامه داد: ایشان نه تنها به قرآن و معارف شیعی و اسلام اشراف داشتند، بلکه نسبت به تمام علوم و سایر ادیان الهی تسلط داشتند، و این تسلط به حدی بود که در مناظره هایی که در دوران امامت ایشان انجام می گرفت، تمام دانشمندانی که طرف مناظره با آن حضرت بودند در مقابل علم ایشان زانو می زدند.
وی ادامه داد: عمر نورانی حضرت امام رضا (ع) ۵۵ سال بود که ۳۵ سال آن مقارن با دوران امامت پدر، و در ۲۰ سال آن ایشان منصب دار جایگاه رفیع امامت و ولایت بودند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر با بیان این که آن حضرت دارای ویژگی های ممتازی بودند، افزود: بعد عبادی یکی از ویژگی های برجسته آن امام بود که همچون آباء معصومش در اوج عبودیت و بندگی قرار داشت و نه تنها به واجبات، بلکه خود را نسبت به انجام مستحبات و نوافل هم مقید میدانست.
حجت الاسلام سروستانی محوریت خداوند را یکی دیگر از ابعاد شخصیتی حضرت امام رضا (ع) عنوان، و تصریح کرد: ایشان فقط در راستای رضای خداوند گام بر می داشت و با دشمنان خداوند و دین خدا مقابله و مبارزه می کرد.
گفتنی است، در این آئین که در نمازخانه اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر برگزار شد، ایمان زارعی، مداح اهل بیت عصمت و طهارت و از کارکنان تبلیغات اسلامی استان بوشهر به مولودی خوانی و مدیحه سرایی پرداخت
نظر شما