پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۶:۲۸

معاون فنی صداوسیمای مرکز سمنان:

۵ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه شبکه دیجیتال دامغان اختصاص یافت

۵ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه شبکه دیجیتال دامغان اختصاص یافت

دامغان- معاون فنی صداوسیمای مرکز سمنان از اختصاص پنج میلیارد ریال اعتبار برای توسعه شبکه‌های دیجیتال شهرستان دامغان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۸۰ درصد مردم شهرستان از این شبکه‌ها بهره‌مند هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین حسینیان پیش از ظهر چهارشنبه در نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستان دامغان در محل فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر ۸۰ درصد مردم شهرها و روستاهای شهرستان دامغان از ۲۰ شبکه تلویزیون و ۲۰ شبکه رادیویی برخوردار هستند.

وی اضافه کرد: سال گذشته هفت میلیارد ریال اعتبار برای تقویت دو فرستنده تلویزیونی در شهرستان دامغان اختصاص‌یافته بود.

معاون فنی صداوسیمای مرکز سمنان در خصوص مشکل دریافت سیگنال دیجیتال در برخی از نقاط شهر دامغان گفت: با توجه به تقویت دو فرستنده انبان کوه و شهید شاهچراغی در منطقه ریون کوه مردم می‌توانند برای دریافت کیفیت بهتر شبکه‌ها از آنتن‌های معمولی شاخه‌ای باند «یو او اف» به سمت ایستگاه‌های فرستنده و استفاده از کابل کواکسیال مناسب شبکه‌های دیجیتال را دریافت کنند.

حسینیان در پایان گفت: در آینده نزدیک برنامه‌های آموزشی دریافت شبکه‌های دیجیتال و نحوه صحیح نصب آنتن از شبکه سیمای سمنان پخش خواهد شد.

در این جلسه مقرر شد از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان سمنان در سال جاری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار برای توسعه ایستگاه‌های فرستنده و تجهیز دفتر خبری صداوسیما در شهرستان دامغان اختصاص یابد.

کد خبر 2896554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha