به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا بیگلری ظهر پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، به بحث اجرای طرح نظام سلامت در استان اشاره کرد و افزود: این طرح با دعای خیر مردم به خوبی اجرا شده است.
وی اظهار داشت: در حوزه سلامت و بهداشت به دلیل حجم و گستردگی کارها، سخت ترین وظایف بر دوش اعضای هیات رییسه است اما همدلی و همراهی مسوولان سطح انگیزه در آنان را در جهت خدمت به مردم بیشتر می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: طرح تحول نیاز به پشتیبانی های لازم و دعای خیر مردم دارد تا خدمات به خوبی به جامعه ارائه شود.
بیگلری تاکید کرد: در بخش درمان، بهداشت و آموزش کارهای زیادی صورت گرفته اما با این وجود مشکلات عدیده ای به چشم می خورد که برای تغییرات و روان سازی بیشتر به کار و تلاش جهادی نیاز دارد.
وی به ارائه خدمات درمانی به جامعه هدف روستاییان اشاره کرد و افزود: در عرصه بهداشت به منظور اجرای عدالت و دسترسی راحت تر مردم به خدمات درمانی به این مناطق توجه جدی شده است و در این راستا در مرحله اول بیش از ۱۷۰ هزار نفر از جمعیت حاشیه نشین از سوی ۱۹ پایگاه تحت پوشش قرار گرفته اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تصریح کرد: اگر به حوزه مهم و اثرگذار درمان دقت بیشتری نشود ممکن است تنش و آسیب هایی را به دنبال داشته باشد.
بیگلری افزود: دولت سه هدف را که شامل کاهش پرداخت های مردم به سه درصد روستایی و شش درصد شهری، تعمیر، بازسازی و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان ها و ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی می باشد را به حد خوبی رسانده است.
وی در پایان افزود: ماندگاری پزشکان در مناطق محروم و دور افتاده استان، افزایش رایگان زایمان طبیعی از مهمترین اهداف طرح نظام سلامت است.
نظر شما