سيد عبدالمجيد ميردامادي رئيس مركز گفتگوي اديان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" يادآورشد: اين بيانيه مي بايست از سوي طرفهاي گفتگو كننده صادر شود .
بر اساس اين گزارش، در همايش فوق سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و دانشگاه بيرمنگام انگليس طرفين هم انديشي خواهند بود .
پيش بيني شده بود در اين همايش كه چهارمين نشست مركز گفتگوي اديان اين سازمان با انديشمندان ديني انگليس محسوب مي شود، ديدگاه اديان درباره خشونت توسط انديشمندان مسلمان و مسيحي مورد بحث و بررسي قرار گيرد .
مباني محبت و مدارا در اسلام و مسيحيت، خشونت و استفاده از احساسات ديني در تاريخ، نقش اديان در كاهش تنش و تشنج در روابط بين الملل، تأثير آموزه هاي ديني در كاهش خشونت عليه زنان از جمله عناوين مقالات انديشمندان مسلمان شركت كننده در اين همايش اعلام شده است .
قرار بود انديشمندان مسيحي نيز با مقالات و سخناني با عناوين چشم اندازهاي اخلاقي جهاني: نقد الهيات پسا سكولار، دليل تنبيه خشونت آميز در مسيحيت و اسلام، درگيريهاي مسلمانان و مسيحيان در غرب آفريقا، غلبه بر درگيري و بنا كردن صلح و آيا مسلمانان و مسيحيان مي توانند با يكديگر در صلح زندگي كنند، در اين همايش شركت داشته باشند.
نخستين دور اين نشستها بين مركز گفتگوي اديان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با دانشكده سلي اوك انگلستان با عنوان " تفسير كلام خدا" سال 1371 در انگلستان، دومين نشست با عنوان " تفسير كلام خدا پيرامون عدالت اجتماعي و فقر" در سال 1377 در تهران و سومين نشست اين گفتگو با انديشمندان دانشگاه بيرمنگام انگلستان با موضوع " دين در عرصه سياست" در سال 1381 در شهر بيرمنگام برگزار شد .
نظر شما