پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ شهریور ۱۳۹۴، ۹:۱۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

احتمال وقوع سیل موقت و آبگرفتگی معابر در کردستان وجود دارد

احتمال وقوع سیل موقت و آبگرفتگی معابر در کردستان وجود دارد

سنندج- مدیرکل هواشناسی استان کردستان اعلام کرد: براساس پیش بینی های انجام شده از بعدازظهر دوشنبه هفته جاری احتمال وقوع سیل های موقت و آبگرفتگی معابر در استان وجود دارد.

محمد طالب حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص پیش بینی وضعیت هوای این هفته استان گفت: براساس آخرین نقشه های هواشناسی شاهد تاثیر اموجی از هوای ناپایدار از ابتدای این هفته تا پایان روز سه شنبه در استان خواهیم بود.

وی عنوان کرد: برای روزهای شنبه و یکشنبه افزایش ابر، ورزش باد و احتمال بارش های رگباری و پراکنده پیش بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی استان کردستان اظهارداشت: از بعد از ظهر دوشنبه تا بعد از ظهر سه شنبه شرایط مذکور تقویت شده و شاهد تغییرات آب و هوایی هم چون بارش باران عمدتا به شکل رگباری در سطخ استان خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه بیشترین فعالیت بارشی از بعد از ظهر دوشنبه تا صبح سه شنبه خواهد بود، ادامه داد: در این هفته دما هوا به ویژه بعد از عبور سامانه یعنی از صبح چهارشنبه در استان کاهش پیدا می کند.

حیدری بیان کرد: با توجه به بارش باران در برخی از نقاط احتمال سیل های موقت و آبگرفتگی معابر نیز وجود دارد.

کد خبر 2898987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha