به گزارش خبرنگار مهر، معصومه خان احمدی بعد از ظهر یکشنبه در نشست مشترک پارکهای علم و فناوری و ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانهای کرمانشاه، کردستان و ایلام که به میزبانی پارک علم و فناوری کرمانشاه برگزار شد، شناسایی ظرفیتهای استان های غرب کشور در حوزه ICT را از جمله اهداف برگزاری این نشست مشترک برشمرد.
وی با اشاره به فعالیت های پراک علم و فناوری استان کگرمانشاه طی ۱۰ سال گذشته، توسعه زیرساخت های فناوری را ازجمله اولویت های این پارک کرمانشاه برشمرد و گفت: در این زمینه پارک علم و فناوری استان رتبه هشتم کشور را دارد.
سرپرست پارک علم و فناوری استان کرمانشاه از وجود ۲۵۰ شرکت دانش بنیان و پنج پارک در استان کرمانشاه خبرداد که مورد حمایت پارک علم و فن آوری استان هستند.
وی از فعالیت ۵۰ درصد شرکت های تحت حمایت پارک علم وفن آوری استان در حوزه ICT خبرداد.
صادرات ۸۸۰ هزار دلاری محصولات فناورانه
خان احمدی با اشاره به صادرات محصول دانش بنیان تولید استان از فروش سه میلیارد ریالی محصولات این شرکت ها و صادرات ۸۸۰ هزار دلاری محصولات فناورانه آنها طی سال گذشته خبرداد.
وی به برگزاری همایش های مختلفی با موضوع ترویج و توسعه فرهنگ فناوری در استان اشاره کرد و گفت: هم چنین نمایشگاه هایی نیز در این زمینه برپا شده است.
سرپرست پارک علم و فناوری استان کرمانشاه از حضور محصولات شرکتهای دانشبنیان استان کرمانشاه در ۲۰ نمایشگاه داخلی و خارجی خبرداد و گفت: سال گذشته ۱۰۰ درصد طرح های برگزیده در استانی به پارک علم و فناوری استان اختصاص یافت.
جذب یک میلیارد تومان کمک فنی و اعتباری
وی با اشاره به جذب یک میلیارد تومان کمک فنی و اعتباری برای واحدهای فناور در استان گفت: صندوق حمایت سال گذشته کارش را شروع کرده و بیش از ۶۰ درصد از منابع آن مربوط به بخش خصوصی و مابقی نیز مربوط به بخش دولتی است.
خان احمدی به ضرورت توسعه بسترهای ICT با محوریت قرار دادن صادرات محصولات فناورانه اشاره کرد و گفت: پارک کرمانشاه به عنوان کارگزاری صادرات محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان به عراق انتخاب شده و اولین نمایشگاه محصولات دانشبنیان در عراق نیز با محوریت پارک کرمانشاه برگزار شد.
محصولات فناورانه باید قابلیت عرضه در بازارهای بین المللی را داشته باشند
وی بر تولید محصولات دانش بنیان و فناورانه با قابلیت عرضه در بازارهای بین المللی تاکید کرد و گفت: باید در تولید محصولات دانش بنیان اصل رقابت پذیری و تعامل با بازارهای جهانی مبتنی بر تولید محصولات مورد تقاضا در بازارهای هدف در نظر گرفته شود.
سرپرست پارک علم و فناوری استان کرمانشاه گفت: پارک کرمانشاه دبیرخانه تایید صلاحیت شرکتهای دانش بنیان غرب کشور است و تاکنون ۱۶۰ شرکت ثبت نام کرده و در لیست بررسی قرار گرفته اند که از این تعداد ۱۱۵ شرکت تایید و ۵۵ شرکت نیز در لیست نهایی شرکت های دانش بنیان کشور قرار گرفته اند.
جهاددانشگاهی اولین خریدار محصولات فناورانه شرکتهای دانش بنیان تحت حمایت پارک کرمانشاه
وی بار دیگر به حمایت پارک علم و فن آوری کرمانشاه از شرکت های دانش بنیان در حوزه ICT اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی اولین خریدار کار واحدهای فناور بوده که بهترین کمک به این واحدها است و تولیدات این واحدها برای اولین بار در این مرکز استفاده و برای تولیدات بعدی عیب یابی می شود.
خان احمدی افزود: امیدواریم شرکتهای دانش بنیان استان بتوانند با حمایت های پارک علم و فناوری استان و و تشکیل کنسرسیوم هایی در این حوزه در پروژههای ملی شرکت کرده و نقش بسزایی داشته باشند.
نظر شما