پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۳:۴۴

معاون استاندار بوشهر:

مراسم سالگرد شهید رئیسعلی دلواری با حضور وزیر کشور برگزار می‌شود

مراسم سالگرد شهید رئیسعلی دلواری با حضور وزیر کشور برگزار می‌شود

بوشهر - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: مراسم سالگرد شهید رئیسعلی دلواری با حضور وزیر کشور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فتح‌الله حقیقی پیش از ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: معرفی فرهنگ و تاریخ استان بوشهر موضوعی است که با جدیت به آن توجه داریم و در این زمینه برنامه‌های ارزشمندی تدوین شده است.

وی افزود: مردم این خطه در طول تاریخ در مبارزه با استبداد پیشگام بوده‌اند و در دوران‌های مختلف در این راه شهدای زیادی تقدیم کرده‌اند.

حقیقی با اشاره به برگزاری صدمین سالگرد بزرگداشت شهید رئیسعلی دلواری خاطرنشان کرد: کنگره بزرگداشت شهید رئیسعلی دلواری یازدهم شهریورماه با حضور وزیر کشور در شهر دلوار برگزار می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر بیان داشت: در قیام رئیسعلی دلواری نقش علما و روحانیون برجسته بوده و در این آئین می‌خواهیم از مقام یک شهید که یاری‌رسان اسلام بوده تجلیل کنیم.

حقیقی عنوان کرد: پیش‌قدمی دلاوران این خطه برای حفظ استقلال کشور و استقامت مبارزان قیام شهید رئیسعلی دلواری با با وجود تحمل فشارهای اقتصادی از ویژگی‌های برجسته‌ای این قیام است.

وی با تاکید بر اینکه عظمت قیام رئیسعلی دلواری در تنهایی دردناک ایشان استٰٰٰ، گفت: رئیسعلی دلواری و یارانش در شرایطی این قیام را برپا داشتند که دولت مرکزی وقت هیچ حمایتی از ایشان نکرد و ایشان به تنهایی و با امکانات محدود مقابل یکی از ابرقدرت‌های جهانی ایستادند.

این مسئول اذعان داشت: عشق و اعتقاد به استقلال کشور، اسلامیت، عمل به تکلیف و مظلومیت مبارزه از ویژگی‌های بارزی است که در این مبارزه مشهود است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر عنوان کرد: حماسه شکوهمند شهید رئیسعلی دلواری و یاران ایشان ده‌ها سال در سکوت باقی ماند و هیچ مبارزه‌ای در طول تاریخ به این حد در انزوا نبوده است.

حقیقی ابراز داشت: برجسته‌سازی ویژگی‌های این قیام و معرفی شهید رئیسعلی دلواری و یاران ایشان از اهداف مهمی است که در یکصدمین سالگرد بزرگداشت شهید رئیسعلی دلواری به آن توجه داریم.

وی با اشاره به ابعاد کنگره شهید رئیسعلی دلواری گفت: یازدهم شهریور ماه بعد تجلیل از مقام شهید رئیسعلی دلواری با حضور دکتر رحمانی فضلی در دلوار و اواخر آذرماه کنگره علمی شهید رئیسعلی دلواری با حضور چهره‌های برجسته مرکز در بوشهر برگزار می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری بوشهر بیان داشت: در بعد علمی فراخوان‌ها در ۱۵ محور صادر شده و تا پایان مردادماه خلاصه مقالات جمع‌آوری و بررسی شده است و تا ۱۵ مهرماه فرصت ارسال مقالات پذیرفته شده به کمیته علمی دبیرخانه رئیس ستاد بزرگداشت رئیسعلی دلواری است.

حقیقی خاطرنشان کرد:‌ طراحی سایت سردار جنوب از اقدامات ارزشمندی است که دبیرخانه ستاد بزرگداشت شهید رئیسعلی دلواری انجام شده و مطالب مربوط به جشنواره و چکیده مقالات در این سایت منتشر می‌شود.

تشریح برنامه‌های بزرگداشت رئیسعلی دلواری

فرماندار تنگستان نیز در این نشست به ظرفیت بالای رسانه ها برای آگاهی بخشی به مردم اشاره کرد و افزود: باید از ظرفیت های رسانه ای برای ایجاد یک فضای بانشاط در جامعه استفاده شود.

غلاملرضا ترک زاده با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای برگزاری ویژه برنامه های یزرگداشت سردار شهید رئیسعلی دلواری اظهار داشت: روز یازدهم شهریور با حضور وزیر کشور این مراسم برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه فضای لازم برای برگزاری این کنگره مهیا است، خاطرنشان کرد: در روزهای نهم تا یازدهم شهریورماه برنامه های مختلفی در شهرستان تنگستان و شهر دلوار برگزار می شود.

فرماندار تنگستان افزود: مراسم روز یازدهم شهریور از ساعت ۱۷ آغاز می شود و تا زمان نماز مغرب و عشاء ادامه خواهد یافت و وزیر کشور، امام جمعه بوشهر و استاندار بوشهر سخنران این مراسم هستند.

وی تصریح کرد: برنامه ریزی برای برگزاری این برنامه را از ماه ها پیش آغاز کرده ایم و با تلاش همه مسئولان، شرایط مناسبی برای اجرای برنامه ها مهیا است.

برگزاری برنامه های فرهنگی و ورزشی

بخشدار دلوار نیز در این نشست به تشریح برنامه های این کنگره اشاره کرد و گفت: تدوین برنامه های این مراسم بر اساس مخاطب شناسی صورت گرفته است و تلاش داشته ایم که برنامه هایی با سلایق مختلف مردم اجرا شود.

رستمی افزود: مراسمات در سال های قبل تنها در یکی دو ساعت برگزار می شد ولی امسال برنامه های ما در چند روز برگزار شده است.

وی با بیان اینکه شناگران فاصله بین نیروگاه اتمی بوشهر تا تپه رشادت را شنا خواهند کرد، ادامه داد: جشنواره فرهنگی و ورزشی نیز با همکاری هیئت های ورزشی طراحی شده است و ظرف روزهای اخیر در حال برگزاری است.

بخشدار دلوار تصریح کرد: ای مسابقات در رشته های فوتبال ساحلی، کشتی ساحلی، تیراندازی، شنای آزاد برگزار می شود.

وی همچنین از برگزاری جشنواره طبخ غذاهای محلی خبر داد و اضافه کرد: مسابقه پرواز بادبادک ها و بادکنک ها نیز برگزار می شود.

کد خبر 2900370

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha