پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۰۱

آثار نویسندگان ۶ کشور به دوسالانه داستان کوتاه «نارنج» ارسال شد

آثار نویسندگان ۶ کشور به دوسالانه داستان کوتاه «نارنج» ارسال شد

شیراز- آثار نویسندگان ۶ کشور و دیگر استان‌های ایران در پنجمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج جهرم حضور یافت.

مدیر اجرایی دوسالانه داستان کوتاه نارنج در گفتگو با مهر بیان کرد: در فاصله ۲۰ روز مانده به پایان مهلت ارسال آثار پنجمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج تاکنون ۲۰۰ نفر آثار خود را به این دوسالانه ارسال کردند.

محمد بادپر با اشاره به دریافت آثار از بیشتر استان‌ها، گفت: تاکنون از استان تهران بیشترین آثار را دریافت کرده‌ایم.

وی ادامه داد: افزون بر استقبال نویسندگان درون کشور تاکنون از کشورهای آلمان، کانادا، هلند، سوئد، امارات متحده عربی و افغانستان نیز شرکت کننده داشتیم که افزایش شرکت کنندگان خارجی نیز نسبت به دوره پیش را به دنبال داشته است.

مدیر اجرایی این دوسالانه، بیان کرد: مهلت ارسال اثر به دوسالانه داستان کوتاه نارنج پایان شهریور ماه ۹۴ است و با توجه به استقبال نویسندگان تمدید نیز نخواهد شد.

بادپر از تمام کسانی که مایل به شرکت در این جایزه ادبی هستند درخواست کرد با مطالعه کامل شرایط ارسال اثر که در پایگاه فرهنگی نارنج به نشانی www.naranj.orgآمده است، حتما مشخصات کامل خود را نیز در فایل جداگانه و در فرمت ورد ارسال کنند.

وی با توجه به جایگاه والای این دوسالانه در بین فرهیختگان کشور با تمجید از حمایت‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جهرم، اظهار امیدواری کرد که سایر نهادها، مدیران و مسئولان کلان شهرستان جهرم نیز به اهمیت و کارکرد این دوسالانه پی‌ ببرند و برگزارکنندگان این دوسالانه را تنها نگذارند.

کد خبر 2902034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha