پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۶:۰۷

سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز:

زنگ خطر تخریب آثار تاریخی تبریز به صدا درآمده است

زنگ خطر تخریب آثار تاریخی تبریز به صدا درآمده است

تبریز- سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز گفت: هم اکنون زنگ خطر تخریب آثار تاریخی تبریز به صدا درآمده است که باید جلوی این روند گرفته شود.

رضا خلیلی در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر آذربایجان شرقی و در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان ما حجم بالایی از آثار ثبت شده تاریخی را در خود جای داده است اما آن گونه که باید در زمینه شناساندن آن ها تلاش کنیم، به شکل جدی وارد عمل نشده ایم.

وی با تاکید بر اینکه باید فضای مناسبی برای مشارکت بخش خصوصی ایجاد کنیم، گفت: در بحث خانه های تاریخی دولت و شهرداری توانایی لازم را برای تملک تک تک این خانه ها نخواهند داشت زیرا تعداد این آثار گرانبهای تاریخی در استان بسیار زیاد است.

خلیلی ادامه داد: هر چند شهرداری تبریز نیز جزو شهرداری هایی است که در بحث مرمت و تملک خانه های تاریخی پیشرو بوده و در این راستا نیز به وظایف خود عمل کرده است.

photo_2015-09-02_15-56-57.jpg

سرپرست سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز افزود: باید با اعمال سیاست های تشویقی رغبت لازم را برای حضور بخش خصوصی در مباحث مربوط به گردشگری تبریز فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه تبریز دارای تمدنی ویژه و تاریخی باشکوه است، گفت: هم اکنون زنگ خطر تخریب آثار تاریخی تبریز به صدا درآمده است که برای جلوگیری از آن باید به دنبال سیاست های ویژه ای باشیم که این امر جز با همکاری بین سازمان های مختلف و بخش خصوصی محقق نخواهد شد.

کد خبر 2902266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha