به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سپاه عاشورا، حجت الاسلام عباس سرایی صبح جمعه در آیین اختتامیه کارگاه دو روزه آموزشی تخصصی روابط عمومی های نواحی اين سپاه، با بيان اينكه ولایت فقیه ملاک و راهنمای مسیر انقلاب اسلامی است، تاكيد كرد: بسیج به عنوان پیشرو جلوتر از همه در مسیر و خط ولایت و نظام اسلامی حرکت می کند.
حجت الاسلام سرایی كسانی را كه برای اسلام، ائمه و صیانت از آرمان ها و ارزش های اسلامی و انقلابی تلاش می کنند را جهادگر خواند و خاطرنشان كرد: امروز هزینه کردن برای اسلام و اهل بيت(ع) در برابر توطئه های دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب، امری ضروری و حیاتی است.
وی اظهار كرد: دشمن در زمان حاضر به دنبال ضربه زدن به اعتقادات و باورهای اسلامی و دینی با بهره گیری از ابزارهایی همچون ترویج عقاید باطل و تشکیل گروه های تکفیری و سلفی در بین امت اسلامی است.
حجت الاسلام سرایی تصريح كرد: اکنون رسالت سنگینی بر عهده نیروهای ارزشی و انقلابی برای مقابله با این توطئه ها و فرهنگ سازی در برابر این هجمه است كه بايد با بصيرت در اين راه گام بردارند.
نظر شما