پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۲۱

استاندار خراسان جنوبی:

۹۰ درصد کمک هیئت دولت به واحدهای تولیدی خراسان جنوبی پرداخت شد

۹۰ درصد کمک هیئت دولت به واحدهای تولیدی خراسان جنوبی پرداخت شد

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تصویب ۶۰ میلیارد تومان تسهیلات برای رفع نیاز واحدهای تولیدی در سفر دولت به استان، گفت: طبق اعلام کمیسیون هماهنگی بانک‌ها ۹۰ درصد این تسهیلات پرداخت‌شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، وجه اله خدمتگزار پیش از ظهر شنبه در کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان با اشاره به سفر هیئت دولت به خراسان جنوبی در سال گذشته اظهار کرد: در این سفر مبلغ ۶۰ میلیارد تومان برای رفع نیاز واحدهای تولیدی استان اختصاص یافت.

وی بابیان اینکه طبق اعلام کمیسیون هماهنگی بانک‌ها تاکنون ۹۰ درصد این تسهیلات به واحدهای تولیدی استان پرداخت‌شده است، بیان کرد: در این راستا باید جلسه‌ ای با حضور نمایندگان بانک‌ها، سازمان صنعت و معدن و سایر دستگاه‌ها برگزار و مشخص شود که این تسهیلات به چه واحدهایی پرداخت‌شده است.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: با توجه به اینکه قبلاً سازمان صنعت و معدن استان از عدم پرداخت این تسهیلات انتقاد کرده بود، در جلسه مشترک مشخص خواهد شد که آیا تسهیلات پرداختی به واجد آن شرایط پرداخته‌شده و  آیا مشکلی از مردم استان حل‌شده یا نه.

خدمتگزار با تأکید بر اینکه منابع بانک‌ها مال مردم است و  دولتی نیست، عنوان داشت: بانک‌ها هرچه در اختیاردارند را باید به مردم در قالب تسهیلات پرداخت کنند و در  پرداخت منابع حفاظت و دقت کافی لحاظ شود.

وی بر لزوم دقت کافی و حسن خلق در برخورد با مردم به در مراجعه بانک‌ها تأکید کرد و افزود: در این راستا باید نهایت دقت انجام شود تا کسانی که استحقاق و شرایط دریافت تسهیلات را دارند به آن‌ها پرداخت شود.

استاندار خراسان جنوبی اضافه کرد: کسانی نیز شرایط لازم برای دریافت تسهیلات را ندارند باید با رعایت اخلاق توضیحات لازم به آن‌ها داده شود.

خدمتگزار در ارتباط با معوقات بانکی نیز گفت: منابع بانک‌ها مردمی است و حتی یک ریال از آن برای ما ارزشمند است از این‌رو باید باکسانی که تعمداً معوقات خود را پرداخت نمی‌کنند، از طریق قانون و راهکاری‌های دیگر نسبت به وصل معوقات آن‌ها اقدام شود.

دستگاه‌های نظارتی باید مؤسسات غیرمجاز را رصد کامل کنند

وی ادامه داد: نباید این‌گونه باشد که عده‌ای وام‌های کلان دریافت کرده و  آن را پرداخت نکنند در عوض یک جوان برای ایجاد اشتغال و ازدواج خود در زمینهٔ دریافت تسهیلات مشکل داشته باشد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در حال حاضر بسیاری از واحدهای تولیدی استان برای پرداخت اقساط بانکی خود مشکل‌دارند، تأکید کرد: این واحدها نیاز به کمک دارند و باید راهکاری ارائه شود تا از تولید بازنمانند.

خدمتگزار  اضافه کرد: در کنار تولید است که می‌توان اشتغال و  امید در جامعه ایجاد کرد و از خیلی از مفاسد موجود که درنتیجه بیکاری هستند جلوگیری کرد.

وی به مؤسسات و بانک‌های غیرمجاز در استان اشاره کرد و گفت: وظیفه نظارت بر این مؤسسات بر عهده دستگاه‌های نظارتی و دبیر بانک‌های کشور  است.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: دستگاه‌های نظارتی باید رصد کامل داشته باشند که مجموعه‌ای که قرار است دایر و نسبت به وجوه مردم اقدام کند حتماً دارای مجوز باشد.

خدمتگزار تأکید کرد: مجموعه‌های فاقد مجوز قانونی حق ندارند نسبت به وصول وجوه مردمی اقدام کنند، در غیر این صورت دستگاه‌های مسئول باید با آن‌ها برخورد کنند تا دوباره شاهد اتفاقاتی مانند موسسه میزان نباشیم.

سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیاردی بنیاد برکت به خراسان جنوبی نرسید

وی با اشاره به تعطیلی شعبه بانک ملت در شهرستان سرایان و تبدیل آن به باجه بانکی، بیان کرد: این موضوع سبب نارضایی بسیاری از مردم شهرستان شده و  به جد موضوع از طریق استانداری پیگیری شد که هرچند رئیس بانک ملت در این زمینه قول‌های داده‌اند اما هنوز عملی نشده است.

استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: اگر قرار است تدبیری در استان اندیشیده شود که تبعات اجتماعی به دنبال دارد حتماً باید با همفکری استانداری انجام شود.

خدمتگزار با اشاره به سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیاردی بنیاد برکت در خراسان جنوبی، گفت: این بنیاد برای سرمایه‌گذاری در اجرای طرح عمرانی در استان قول مساعد داد که تاکنون هنوز گزارش خوبی در این زمینه صورت نگرفته است.

کد خبر 2903995

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha