پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ بهمن ۱۳۸۴، ۱۲:۵۹

در مراسم توديع و معارفه رئيس حفاظت اطلاعات قوه قضائيه عنوان شد:

دستگاه قضائي بايد با هر نوع روابط ناسالم برخورد كند/ كنترل عملكردها ضامن سلامت دستگاه قضائي است

دستگاه قضائي بايد با هر نوع روابط ناسالم برخورد كند/ كنترل عملكردها ضامن سلامت دستگاه قضائي است

معاون اول قوه قضائيه با اشاره به اين مطلب كه روابط ناسالم از آسيب هايي است كه دستگاه قضائي را تهديد مي كند ، گفت: بايد با افراد فاسد و متخلف كه مي خواهند با روابط ناسالم جريان پرونده اي را از مسير حق خارج كنند ، برخورد قاطع صورت گيرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، حجت السلام و المسليمن سيد ابراهيم رئيسي در مراسم توديع و معارفه روساي جديد و قديم حفاظت اطلاعات قوه قضائيه ، خطاب به روسا و كارمندان حفاظت اطلاعات گفت: اعتماد نسب به افرادي كه در عرصه قضا فعاليت مي كنند بايد تداوم داشته باشد و اين امر به طور حتم منوط به كنترل و نظارت دقيق خواهد بود.

وي با تاكيد بر اينكه همه در هر سطحي نيازمند موعظه و تذكر هستند افزود: تمامي افراد در هر پست و سمت نيازمند تذكر هستند و اين امر به طور حتم در جلوگيري از بسياري از مسائل مي تواند موثر باشد.

معاون اول قوه قضائيه با بيان اينكه كنترل و نظارت دقيق تضمين سلامت كاري و اشخاص است گفت: كنترل عملكردها به طور حتم مي تواند تضمين كننده سلامت دستگاه قضايي باشد.

رئيسي افزود: برخورد با فرد متخلفي كه تخلف آن از سوي يك مرجع قانوني ثابت شده مي تواند عبرت آموز و تضمين كننده سلامت باشد.

معاون اول قوه قضائيه خاطر نشان كرد: حفاظت اطلاعات متعلق به قوه قضائيه است و اين نهاد بايد با همكاري وزارت اطلاعات و حراست هاي ساير دستگاهها ، محور فعاليتش تضمين سلامت مجموعه دستگاه قضائي باشد.

وي همچنين در جمع خبرنگاران در خصوص اعلام پرونده هاي مفاسد اقتصادي گفت: حركت مبارزه با مفاسد اقتصادي در پيام 8 ماده اي مقام معظم رهبري ، وظيفه دولت ، مجلس و دستگاه قضائي تعيين شده است و 3 دستگاه آسيب شناس وزارت اطلاعات ، ديوان محاسبات و سازمان بازرسي به عنوان اصل حركت و سياست در اين بخش تعيين شده است.

رئيسي تصريح كرد: در كنار اصلاح روش ها و ساختارها بايد با عناصر مفاسد اقتصادي برخورد قاطع صورت گيرد و اين سياستي است كه نسبت به آن تاكيد شده و بايد دقيق تر از گذشته اجرايي شود.

وي تاكيد كرد: موارد فساد اقتصادي كه قطعي شده است بايد به اطلاع عموم برسد به خصوص مواردي كه موضوع اقتصادي باشد و در مرجع صالحه قطعيت يافته و مورد كلان و مهمي باشد و اين سياست دستگاه قضائي است.

معاون اول قوه قضائيه خاطر نشان كرد: بنا شده پرونده اي كه در مجتمع اقتصادي و يا ساير دادگستري ها ، كلان و قطعيت يافته باشد به مرور زمان اعلام شود.

رئيسي در خصوص برنامه قوه قضائيه براي رسيدگي به پرونده هاي اراذل و اوباش گفت: چندي قبل بنا شد ستادي با محوريت روساي دادگستري و مسئولان امنيتي تشكيل شود و بنا شد اين ستادها در مراكز استانها براي برخورد با اراذل اوباش تشكيل شود تا افراد شرور به طور مستمر تحت كنترل قرار گيرند و برخورد جدي با آنان صورت گيرد.

وي تاكيد كرد: نمي توان به افراد شرور رحم كرد و براي امنيت جامعه بايد با افراد فاسد و شرور برخورد قاطع صورت گيرد و اين مورد تاكيد است. 

رئيسي گفت: پرونده اراذل و اوباش نبايد در دادگاه تجديد نظر و ديوان عالي كشور معطل شود ، بلكه بايد اين موارد خارج از نوبت رسيدگي و مردم نيز بايد در جريان اين امور باشند. 

معاون اول قوه قضائيه در ارتباط با نظارت بر مجموعه دستگاه قضائي گفت: كنترل و نظارت بر عملكرد قضات ، كانون وكلا بر عملكرد وكلا و دفتر مشاوران بر عملكرد مشاوران حقوقي بايد همواره وجود داشته باشد و تقويت نظارت و كنترل در هر دستگاهي به طور حتم تضمين كننده سلامت آن دستگاه است.

وي تاكيد كرد: در دستگاه قضائي بايد به شدت با هر نوع دلالي ، روابط ناسالم و واسطه گري برخورد شود و بايد با افرادي كه به دنبال اين هستند كه با اعمال نفوذ پرونده را از مسير حق و عدل خارج كنند ، برخورد قاطع صورت گيرد.

رئيسي خاطر نشان كرد: حفاظت اطلاعات در اين خصوص اقداماتي انجام داده اما بايد اين كارها به شكل گسترده تر تداوم داشته باشد.

 

کد خبر 290944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha