به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان ناصر جعفری افزود: در پی دریافت گزارش های مردمی مبنی برشکار غیرمجاز آهو توسط ۲ فرد متخلف، مامورین یگان حفاظت و مامورین امنیت اطلاعات استان پس از دریافت مجوزهای لازم قضایی از منزل متخلفین بازدید و لاشه ۴ راس آهو و تعدادی ادوات شکار کشف و ضبط کردند.
جعفری گفت: در پی گزارشات مردمی مبنی برشکار غیرمجاز آهو توسط ۲فرد متخلف، مامورین یگان حفاظت و مامورین امنیت اطلاعات استان پس از دریافت مجوزهای لازم قضایی از منزل متخلفین بازدید کردند.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان گفت: متخلفین از بابت شکار۴ راس آهو می بایست مبلغ چهل میلیون ریال ضرر زیان به محیط زیست پرداخت کنند و علاوه بر آن از جنبه عمومی جرم نیز مقامات قضایی متخلفین را به پرداخت جریمه نقدی و حبس نیز محکوم خواهند کرد.
جعفری همچنین افزود: یکی از متخلفین به جرم نگهداری یک قبضه اسلحه پنج تیر قاچاق به جریمه نقدی نگهداری سلاح قاچاق یا حبس نیز محکوم خواهد شد.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان ضمن تشکر از دوستداران محیط زیست گفت: متخلفین هشدارهای ما را جدی گرفته و دست از تهدید گونه های حیات وحش بردارند چرا که در صورت مشاهده تخلف این اداره کل مطابق قانون با متخلفین برخورد خواهد کرد، همچنین از دوستداران محیط زیست استان انتظار داریم در صورت مشاهده تخلف مراتب را به نزدیکترین واحد محیط زیست استان اطلاع داده و یا با شماره تلفن های ۳-۳۳۵۴۱۰۰۱ و یا شماره ۰۹۳۹۲۸۸۸۶۵۷تماس حاصل نموده تا در زمینه جلوگیری و کشف تخلفات اقدام لازم صورت پذیرد.
نظر شما