پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۱۹

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان خبر داد:

اجرای طرح پیاده‌راه از سی‌وسه پل تا میدان امام علی تا دوسال آینده

اجرای طرح پیاده‌راه از سی‌وسه پل تا میدان امام علی تا دوسال آینده

اصفهان- معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان گفت: طرح پیاده‌راه سازی سی‌وسه پل تا میدان امام علی (ع) تا دو سال آینده به اجرا گذاشته می‌شود.

علیرضا صلواتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در صورتی که طرح مترو تا دو سال دیگر در محدوده دروازه دولت به اتمام برسد، طرح پیاده‌راه از سی‌و‌سه پل تا هتل پل، میدان انقلاب، چهار باغ عباسی، میدان امام حسین (ع)، خیابان سپه، حافظ، کوچه کرمانی و میدان امام علی (ع) انجام می‌شود.

وی بیان داشت: طرح‌ مطالعاتی در خصوص پیاده‌راه کردن برخی از محلات قدیمی اصفهان از جمله محلات قدیمی رهنان در حال انجام است که تا دو سال آینده به صورت کامل به اجرا گذاشته می‌شود.

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری اصفهان تصریح کرد: با پیاده راه شدن مسیر سی‌وسه پل تا میدان امام علی (ع) درصدد به کارگیری ماشین، موتور برقی و اتوبوس‌های برقی در سیستم حمل و نقل این محدوده هستیم تا با این اقدام یک مسیر گردشگری برای حمل و نقل بازدیدکنندگان و عابران ایجاد شود.

وی با اشاره به محدودیت ترافیکی در میدان‌ امام حسین (ع) به دلیل راه‌اندازی ایستگاه اول و دوم مترو گفت: به دلیل راه اندازی مترو، محدوده میدان امام حسین (ع) بسته است که تا پایان ماه جاری مسیر خیابان طالقانی، چهارباغ عباسی، چهارباغ پائین و باغ گلدسته آزاد شده و سبب روان شدن بار ترافیک در این محدوده می‌شود.

صلواتی اعلام کرد: بدنبال اعمال محدوده طرح ترافیک هستیم که با اجرای این طرح باید یک هسته مرکزی پیاده محور و مسیرهای گردشگری جایگزین شود.

کد خبر 2911364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha