به گزارش خبرنگار مهر، مجید ملانوروزی در حاشیه برگزاری بیست و دومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان کشور در نیشابور اظهارکرد: امروز هر پدیده ای در یك نقطه دنیا آنسوتر را تكان می دهد و در این احوال ساختن آینده ای برای هنر ایران بی توجه به سیاست ها، برنامه ها و تحولات هنری منطقه و جهان ناممكن است.
وی گفت: هنر آینده نگر، مایه تحرك و توسعه هنر و فرهنگ و دیگر حوزه ها است.
وی گفت: بر این اساس باید به آینده هنر ایران بیندیشیم آینده ای كه از امروز و گذشته های دور جدا نیست و هر هنرمندی در هر دوره ای بر آن رج زده است.
وی بیان کرد: این هنر فرزند زمان خویش است، لحظه به لحظه ایده و اندیشه و طرحی در هنر به سرعت در جهان سیر می كند.
وی با بیا اینکه هنر آینده نگر نیاز این روزگار است گفت: در برابر آن، گذشته نگری به تنهایی آفت و آسیب است و تنها افتخارآمیز نشستن برقله های فرهنگ و هنر سده ها و هزاره های پیشین فارغ از امروز و فردا، عایدی جز ایستایی در فرهنگ و هنر ندارد و دیواری برابر پویایی علم می كند.
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی اذعان کرد:هنرمندان جوان جست و جوگر می توانند از گذشته فرهنگ بومی بیاموزند و مایه هایی در آن بیابند كه در بیان معاصر اثری ممتاز و منحصر به فرد پدید آورد.
ملانوروزی تاکید کرد: آینده پویا برای هنر ایران مشروط به آن است كه هنرمندان جوان به گذشته، آینده و جهان پیرامون بنگرند و آثاری حاصل شود كه در جریان پرتلاطم هنر جهان دیده شود.
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی همچنین با اشاره به میزبانی نیشابور از این جشنواره افزود: تردیدی نیست كه اندیشه های خیام و سیر و سلوك عطار و آثار كمال الملك و كوچه باغ های نیشابور كه امسال میزبان هنرمندان جوان كشور است، می تواند به هنر معاصر راه یابد.
وی اظهار امیدواری کرد:جشنواره هنرهای تجسمی جوان با نگاه كارگاهی و آموزشی فرصت تمرین چگونه نگاه كردن، جست و جو و اندیشیدن است تا از دل آن ایده های نو پدید آید.
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی تصریح کرد: حضور هنرمندان و جوانان را به دیار پایدار نیشابور پاس می دارم و از همكاری ستاد برگزاری جشنواره، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسامی استان خراسان رضوی، اداره فرهنگ و ارشاد اسامی نیشابور و دانشكده هنر این شهرقدردانی می کنم.
نظر شما