پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۵۹

یک کارگردان تئاتر عنوان کرد:

استفاده از کلیشه‌ها به ضعف تئاتر در کشور دامن می‌زند

استفاده از کلیشه‌ها به ضعف تئاتر در کشور دامن می‌زند

همدان-کارگردان تهرانی تئاتر کودک ونوجوان با بیان اینکه متاسفانه تئاتر کودک و نوجوان در کشور هنوز برخی کلیشه ها را دنبال می کند، گفت: استفاده از کلیشه ها از عوامل ضعف تئاتر در کشور است.

علیرضا ناصحی که نویسنده و طراح صحنه نمایش «آب و دیگران» است در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این نمایش در بخش مسابقه نوجوان در بیست و دومین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان به روی صحنه می رود، اظهار داشت: این نمایش بی آبی جهان و خشکسالی را به زبان ساده مطرح می کند.

ناصحی در مورد نمایش گفت: در این نمایش شخصیت داستان به دنبال آب برای گلدان خود می گردد که بالاخره بعد از جستجوی زیاد با دعای باران، آب فراهم می شود.

وی هدف نمایش «آب و دیگران» را صرفه جویی در آب و نگهداری آب عنوان کرد و بیان داشت: در واقع این نمایش احساس نبود آب را در جهان القا می کند.

کارگردان تهرانی تئاتر کودک و نوجوان در ادامه سخنانش در خصوص تئاتر کودک و نوجوان در کشور اظهار کرد: متاسفانه تئاتر کودک و نوجوان در کشور هنوز برخی کلیشه ها را دنبال و همان شیوه ها و روش های قدیمی را اجرا می کند و این درحالی است که تئاتر جهان به سمت دیگری حرکت می کند.

ناصحی با بیان اینکه در نمایش «آب و دیگران» کلیشه ها کنار گذاشته شده است، عنوان داشت: این نمایش به شیوه شخصی و به صورت تجربی کار شده است.

وی ادامه داد: اینکه تئاتر در دل مردم جا پیدا کند به نحوه و شیوه اجرا برمیگردد و در واقع نحوه اجرای نمایش از عوامل تاثیر گذار برای جذب مخاطب است.

کارگردان تهرانی تئاتر کودک و نوجوان بیان داشت: متاسفانه برخی بر این تصورند که در کار کودک و نوجوان نیاز به توجه زیاد نیست در حالیکه این تفکر غلط است و جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان تنها جایی است که می تواند منبع آموزشی برای تئاتر کودک ونوجوان باشد.

کد خبر 2914247

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha