سيد محمد ميربزرگي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: متاسفانه به دليل عدم آگاهي برخي اهالي مناطق تاريخي ، بناهاي باستاني اين شهرستان تخريب شده يا مورد ساخت و ساز قرار گرفته اند.
وي خاطر نشان كرد: در روستاهاي لشكر آباد ، آغچه حصار، نويز و برغان ، ساخت و سازهاي متعددي در حريم آثار و ابنيه تاريخي صورت گرفته كه بزودي كميته اي ويژه ، وضعيت مالكان اين ساخت و سازها را مشخص خواهد كرد.
ميربزرگي ادامه داد: كميته ياد شده حريم بناهاي باستاني و تخلفات مالكان را مشخص و با متخلفاني كه به طور عمد اقدام به تخريب بناهاي باستاني كرده اند ، برخورد مي كند.
فرماندار ساوجبلاغ تصريح كرد: متاسفانه به ميراث فرهنگي و بناهاي تاريخي موجود در ساوجبلاغ كه برخي از آنها ريشه در قبل از تاريخ دارند ، توجه كافي نشده و براي نگهداري و صيانت از آنها اقدامات اصولي صورت نگرفته است.
وي يادآور شد: اغلب آثار تاريخي شهرستان ساوجبلاغ فاقد شناسنامه و تابلو هستند و برخي ابنيه و تپه هاي تاريخي حتي مورد استفاده عمومي قرار دارند كه اين معضل نيز با كمك ميراث فرهنگي در آينده نزديك رفع خواهد شد.
ميربزرگي با اشاره به توانمنديهاي بي شمار شهرستان ساوجبلاغ در جذب توريست اظهار داشت: ساوجبلاغ با طبيعت منحصر به فرد و نزديكي به تهران ، از استعداد ويژه اي در جذب گردشگر برخوردار است كه محقق كردن اين امر نيازمند توجه ويژه مسئولان استان است.
وي حضور بخش خصوصي براي فعال شدن صنعت توريسم در ساوجبلاغ را سازنده خواند و گفت: ساخت هتل و اقامتگاه از جمله نيازهاي ضروري شهرستان براي جذب گردشگر است كه با حضور بخش خصوصي اين نيازها به نحو مطلوب برآورده خواهد شد.
به گزارش مهر ، شهرستان 210 هزار نفري ساوجبلاغ در 70 كيلومتري غرب استان تهران داراي 220 اثر تاريخي ، تپه باستاني و بناي قدمت دار است كه پيشينه برخي از آنها از جمله تپه ازبكي به قبل از تاريخ و هزاران سال قبل بازمي گردد.
نظر شما