به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صوت المنامه، جمعیت الوفاق بحرین امروز سه شنبه با صدور بیانیه ای ضمن انتقاد شدید از تمدید چندباره حکم بازداشت شیخ علی سلمان دبیرکل این جمعیت، آزادی فوری وی از بند آل خلیفه را خواستار شد.
بر اساس این گزارش، در بیانیه این جمعیت آمده است: رژیم آل خلیفه باید دست از سیاست های دوگانه خود در تعامل با مخالفان خود برداشته و تمامی زندانیان سیاسی از جمله شیخ علی سلمان را آزاد کند.
این جمعیت همچنین در بیانیه خود آورده است: تمدید مجدد حکم بازداشت شیخ علی سلمان با وجود ناعادلانه بودن روند محاکمه وی، بسیار تعجب آور است.
جمعیت الوفاق تصریح کرده است: رژیم آل خلیفه باید به جای اتکا به سیاست های امنیتی شکست خورده، مقدمات لازم به منظور گفتگوی جدی با مخالفان خود را فراهم آورد.
دادگاه بحرین امروز سه شنبه محاکمه «شیخ علی سلمان» دبیر کل جمعیت الوفاق، بزرگترین و مهمترین گروه اپوزسیون این کشور را به ۲۲ مهر ماه سال جاری (۱۴ اکتوبر) موکول کرد.این چندمین بار است که جلسه محاکمه وی به تعویق می افتد.
نظر شما