به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه قزوین، حجت الاسلام سید مصطفی موسوی در این باره گفت: همانند سالهای گذشته برای طلاب حوزه های علمیه که دوره ششم را با موفقیت به اتمام رسانده اند یک دوره کلاس آموزشی چهار روزه برگزار شد.
وی افزود: این دوره در مدرسه شیخ الاسلام با حضور ۳۰ طلبه برگزار شد و طلبه هایی که قصد معمم شدن را دارند در آن شرکت کردند.
موسوی بیان کرد: مراسم عمامه گذاری در سال جاری نیز در مراسم عید غدیر ویژه طلاب مدارس علمیه قزوین برگزار خواهد شد.
وی یادآورشد: در این دوره ۳۰ نفر از طلاب شرکت کرده و ۳۰ طلبه هم در شب عید غدیر مفتخر به لباس روحانیت خواهند شد.
حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در این کلاسها اساتید حوزه علمیه موضوعاتی مانند فقه کاربردی، زی طلبگی، آداب و معاشرت طلبگی تدریس می شود تا زمینه آشنایی بیشتر طلاب با آداب لباس و منش طلبگی و مباحث کاربردی احکام شریعت فراهم شود.
این دوره به مدت ۴ روز در مدرسه شیخ الاسلام برگزار شد و سه شنبه شب به پایان رسید.
نظر شما