پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۱۲

کارگاه آموزشی طلاب قزوین برگزار شد

کارگاه آموزشی طلاب قزوین برگزار شد

قزوین- کارشناس معاونت تهذیب حوزه علمیه قزوین گفت: کارگاه آموزشی تلبس ویژه طلاب حوزه های علمیه قزوین پس از چهار روز به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه قزوین، حجت الاسلام سید مصطفی موسوی در این باره گفت: همانند سالهای گذشته برای طلاب حوزه های علمیه که دوره ششم را با موفقیت به اتمام رسانده اند یک دوره کلاس آموزشی چهار روزه برگزار شد.

وی افزود: این دوره در مدرسه شیخ الاسلام با حضور ۳۰ طلبه برگزار شد و طلبه هایی که قصد معمم شدن را دارند در آن شرکت کردند.

موسوی بیان کرد: مراسم عمامه گذاری در سال جاری نیز در مراسم عید غدیر ویژه طلاب مدارس علمیه قزوین برگزار خواهد شد.

وی یادآورشد: در این دوره ۳۰ نفر از طلاب شرکت کرده و ۳۰ طلبه هم در شب عید غدیر مفتخر به لباس روحانیت خواهند شد.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در این کلاسها اساتید حوزه علمیه موضوعاتی مانند فقه کاربردی، زی طلبگی، آداب و معاشرت طلبگی تدریس می شود تا زمینه آشنایی بیشتر طلاب با آداب لباس و منش طلبگی و مباحث کاربردی احکام شریعت فراهم شود.

این دوره به مدت ۴ روز در مدرسه شیخ الاسلام برگزار شد و سه شنبه شب به پایان رسید.

کد خبر 2916930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha