پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ شهریور ۱۳۹۴، ۲۰:۳۹

سرمربی تیم خیبر خرم‌آباد:

تجربه گیتی‌پسند، مانع پیروزی خیبر در بازی شد/بی‌تجربگی بازیکنان

تجربه گیتی‌پسند، مانع پیروزی خیبر در بازی شد/بی‌تجربگی بازیکنان

اصفهان- سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد گفت: تجربه بازیکنان تیم فوتبال گیتی‌پسند، مانع پیروزی خیبر در بازی شد زیرا بازیکنان ما حتی تجربه حضور در جام آزادگان را نیز ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکبخت شامگاه چهارشنبه پس از تساوی تیمش مقابل گیتی‌پسند اصفهان در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی با اشاره به شرایط این مسابقه اظهار داشت: تیم ما عملکرد بسیار خوبی مقابل گیتی‌پسند اصفهان از خود به نمایش گذاشتیم و این مسابقه، یک دیدار درگیرانه به شمار می‌رفت.

وی با بیان اینکه اشتباهات فردی، دلیل تساوی ما در این مسابقه به شمار می‌رفت زیرا به دلیل اشتباهات فردی بازیکنان، در نهایت بازی را با تساوی به پایان رساندیم.

سرمربی تیم فوتبال خیبر خرم‌آباد با اشاره به تجربه بازیکنان گیتی‌پسند بیان داشت: باید بگویم که ۷۰ درصد از بازیکنان تیم فوتبال گیتی‌پسند با تجربه حضور در مسابقات لیگ برتر، قدم به این رقابت‌ها گذاشته‌اند اما بازیکنان ما حتی در جام آزادگان نیز تجربه چندانی ندارند.

وی با بیان اینکه بازیکنان تیم خیبر تجربه چندانی ندارند، تصریح کرد: خوشحال هستم که در این مسابقه متحمل شکست نشدیم زیرا ما در فصل جاری تنها مقابل گل‌گهر سیرجان باخت داشتیم و آن باخت نیز با اشتباهات داوری صورت گرفت.

نیکبخت به بازی هفته آینده تیمش مقابل تیم یزد اشاره کرد و افزود: بازی سختی مقابل نماینده یزد در پیش داریم اما تلاش می‌کنیم که در این مسابقه بهترین نتیجه را کسب کند.

کد خبر 2917612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha