پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۵۹

رئیس دانشگاه پیام نور لرستان:

۵۰۰۰ دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان پذیرش شد

۵۰۰۰ دانشجو در دانشگاه پیام نور لرستان پذیرش شد

خرم آباد - رئیس دانشگاه پیام نور لرستان از پذیرش پنج هزار دانشجو در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان محمدرضا جعفری اظهار داشت: پنج هزار و ۲۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق آزمون سراسری و فراگیر در دانشگاه پیام نور لرستان پذیرش شده اند.

وی با بیان اینکه اینکه چهار هزار و ۸۸۵ نفر از این داوطلبان در مقطع کارشناسی و ۳۶۶ نفر در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش شده اند، افزود: پذیرش صورت گرفته در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از طریق کنکور سراسری و دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور انجام شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور لرستان گفت: داوطلبان پذیرفته شده در دانشگاه پیام نور لرستان باید از ۲۵ ام تا ۲۹ ام شهریور برای ثبت نام اولیه با مراجعه به سامانه گلستان دانشگاه پیام نور نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام کنند.

جعفری گفت: پس از پایان ثبت نام اولیه شماره دانشجویی به پذیرفته شدگان اعلام و امکان پرداخت شهریه ثابت و انتخاب واحد برای آنها فراهم می شود.

وی خاطر نشان کرد: دانشجویان مطابق برنامه اعلام شده از سوی مراکز پیام نور استان پس از انتخاب واحد برای تشکیل پرونده حضوری از تاریخ چهارم تا ۲۹ ام مهر ماه به مرکز پیام نور لرستان مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور لرستان با بیان اینکه دانشگاه پیام نور خرم آباد با پذیرش هزار و ۸۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بیشترین پذیرش را در بین مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور لرستان به خود اختصاص داده است.

کد خبر 2918253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha