پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۹

همزمان با زنگ مهر؛

زنگ «طرح فرهنگ یار» نواخته شد

زنگ «طرح فرهنگ یار» نواخته شد

زنگ اول مهر در مجتمع آموزشی نخبگان پورسینا به عنوان «اولین مدرسه فرهنگ یار کشور» با حضور مسئولان فرهنگی، ادبی و اجرایی نواخته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که صبح روز اول مهر ماه با حضور علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، حکیمه دبیران بانوی برگزیده فرهنگ ایران، پژمان پشمچی زاده معاون شهردار تهران و تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه تهران، خوارزمی و سوره برگزار شد؛ سخنرانان بر لزوم ترویج فرهنگ از طریق دانش آموزان و نسل نوجوان کشور تاکید کردند.

علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی پس از نواختن زنگ اول مهر گفت: پاسداری از داشته‌های فرهنگی و ترویج آن توسط نسل نوجوان، هم اکنون به یک اصل مهم و با اهمیت مبدل شده است.

وی تصریح کرد: زمان آن رسیده تا اشکال مختلف فرهنگ نظیر ادب، هنر، سینما، میراث فرهنگی، آداب رسوم یک ملت، اندیشه و حتی سبک اندیشه ها توسط دانش آموزان و نسل جدید انقلاب پیگیری و در سطح جامعه ترویج و نشر پیدا کند.

تابش ادامه داد: اجرای کامل طرح فرهنگ یار می‌تواند اندیشه‌های پاک و زلال یک جامعه را در نسل جوان کشور نهادینه و آن را به عنوان یک رکن بدیل مبدل کند.

در ادامه این مراسم حکیمه دبیران بانوی برگزیده فرهنگ ایران ضمن تاکید بر لزوم اجرایی شدن این طرح در ابعاد وسیعتر گفت: در حوزه فرهنگ اقدامات اثر بخش مطلوبی صورت گرفته ولی نمی توان از پتانسیل و ظرفیت های دانش آموزان به سادگی گذشت؛ به همین دلیل می بایست از این نیروی بالقوه تازه نفس و زلال بهرمند شد تا فرهنگ های اصیل ایرانی – اسلامی در سطح جامعه نشر پیدا کند.

طرح فرهنگ یار برای نخستین بار در کشور در مجتمع آموزشی نخبگان پورسینا به اجرا در خواهد آمد که متن میثاقنامه آن توسط مهدی خالقی مدیریت مجتمع قرائت شد. در این طرح دانش آموزان تلاش می‌‌کنند با تشکیل گروه‌های خانوادگی درخصوص فرهنگ مصرف آب و انرژی، توجه ویژه به محصولات سینمای ایران، فرهنگ مطالعه، آشنایی با آداب و رسوم فولکلور و... فعالیت کنند.

کد خبر 2922821

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha