پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۴۶

مدیر کل تبلیغات اسلامی کرمانشاه:

دبیرستان معارف اسلامی کرمانشاه نیمه دوم مهرماه افتتاح می‌شود

دبیرستان معارف اسلامی کرمانشاه نیمه دوم مهرماه افتتاح می‌شود

کرمانشاه- مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: دبیرستان معارف کرمانشاه نیمه دوم مهر ماه امسال از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

حجت‌الاسلام اسماعیل قبادی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مصوبات سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه با محوریت سازمان تبلیغات اسلامی در روزهای آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و در این راستا دبیرستان معارف دهه آخر مهر ماه امسال افتتاح می‌شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه از افتتاح خانه های عالم در سراسر استان خبر داد و افزود: این پروژه ها نیز از محل مصوبات سفر مقام معظم رهبری تامین شده و چندین پروژه فرهنگی در شهرستان‌های صحنه و روانسر نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

وی درک صحیح از مسائل فرهنگی به ویژه فرهنگ دینی و ارتقا جایگاه این مهم و تعامل سازنده با روحانیت را خواسته اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه از مدیریت ارشد استان عنوان و بیان کرد: توجه به نیازهای فرهنگی به عنوان یکی از اولویت‌های این استان باید در دستور کار قرار گیرد.

حجت‌الاسلام قبادی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: تمام اعتبارات پروژه‌های سفر مقام معظم رهبری با محوریت تبلیغات جذب شده و دهه آخر مهر ماه شاهد افتتاح تعدادی از این مصوبات هستیم.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در پایان بیان کرد: ارتقا فرهنگ ناب دینی باید در کانون برنامه‌ های استان باشد.

کد خبر 2924440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha