پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۵:۱۱

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی قم به مهر خبر داد:

حوادث ترافیکی هفته گذشته قم ۶۲۷ مجروح و ۳ کشته برجای گذاشت

حوادث ترافیکی هفته گذشته قم ۶۲۷ مجروح و ۳ کشته برجای گذاشت

قم - رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان قم از مجروح شدن ۶۲۷ نفر و فوت سه نفر دیگر در حوادث ترافیکی هفته گذشته این استان خبر داد.

محمدرضا حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از تاریخ ۲۸ شهریور تا چهارم مهرماه تعداد هشت هزار و ۳۴۴ تماس با مرکز فوریت‌های پزشکی استان قم برقرار شده که منجر به انجام هزار و ۳۴۳ مأموریت شده است.

وی ادامه داد: از مأموریت‌های انجام شده طی یک هفته گذشته هزار و ۱۵۶ مورد شهری و ۱۸۷ مورد نیز جاده‌ای بوده است.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی قم گفت: طی یک هفته گذشته ۴۸۶ تصادف در قم به وقوع پیوسته که شامل ۴۱۲ مورد مأموریت شهری و ۴۷ مورد مأموریت جاده‌ای است.

وی ادامه داد: تعداد مصدومین تصادفات یک هفته گذشته ۶۲۷ نفر بوده‌ است که ۲۰۶ نفر سرپایی درمان شده و ۴۱۸ نفر نیز به مراکز درمانی انتقال داده شدند و سه نفر نیز فوت کردند.

حسنی اظهار داشت: ۳۱۵ مورد عملیات مربوط به موتورسیکلت سواران طی یک هفته گذشته انجام شده که ۳۶۷ مجروح برجای گذاشته است و ۱۴۷ نفر سرپایی درمان شدند و ۲۱۸ نفر نیز به مراکز درمانی انتقال یافتند و ۲ نفر نیز فوت کردند.

وی گفت: در بلوار الغدیر مقابل بوستان الغدیر ساعت ۱۲ و ۱۷ دقیقه بامداد امروز برخورد موتورسیکلت با خودروی پراید منجر به فوت آقای ۱۶ ساله و مجروح شدن یک نفر دیگر شد.

حسنی بیان کرد: در حادثه‌ای دیگر در خیابان ۲۰ متری زاد تصادف موتورسیکلت با خودرو سواری منجر به فوت آقای حدودا ۳۵ ساله شد.

کد خبر 2924861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha