به گزارش خبرنگار مهر، حسن شاهینی ورزشکار گلستانی و ۲۷ ساله عضو تیم ملی بوکس کشورمان که عنوان سومی آسیا را در کارنامه دارد به دلیل شکستگی دست مدتی از رینگ بوکس به دور خواهد بود. شاهینی ماه گذشته در مسابقات بوکس قهرمانی آسیا که در بانکوک تایلند برگزار شد، در وزن ۸۱ کیلوگرم مدال برنز را به گردن آویخت تا در نخستین حضورش در رقابت های برون مرزی بدرخشد.
تیم ملی بوکس کشورمان قرار بود با سه ورزشکار در رقابت های قهرمانی جهان که ۱۳ تا ۲۶ مهر در دوجه قطر برگزار می شود، شرکت کند، اما به دنبال مصدومیت شاهینی و شانس کم ایرانی ها برای کسب مدال و سهمیه المپیک، حضور تیم کشومان در این رقابت ها منتفی شد تا بوکسورهای ایرانی برای کسب سهمیه المپیک شانس خود را در رقابت های قاره ای که فروردین ماه سال آینده در چین برگزار می شود، امتحان کنند.
امیدوارم هر چه زودتر به تمرینات برگردم
نفر سوم بوکس آسیا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مصدومیتش اظهار کرد: از قبل در تمرینات آسیب دیده بودم و احساس درد داشتم، اما زمانی که این درد شدت بیشتری گرفت با مراجعه به پزشک متوجه شکستگی دست شدم.
حسن شاهینی افزود: احتمالا به مدت یک ماه دستم باید در گچ باشد و پس از آن مراحل فیزیوتراپی انجام دهم و امیدوارم هر چه زودتر به تمرینات برگردم.
وی با بیان اینکه مسابقات بوکس قهرمانی بزرگسالان کشور آبان ماه برگزار می شود، گفت: بازگشت دقیقم به تمرینات مشخص نیست و به احتمال زیاد نمی توانم در رقابت های قهرمانی کشور شرکت کنم.
وی با اشاره به کسب مدال برنز مسابقات بوکس قهرمانی آسیا یاآور شد: این موفقیت خواست خدا، تلاش مربیان و تمرینات سختی بود که انجام دادم و خوشبختانه توانستم در نخستین حضور در مسابقات آسیایی، دست پر به ایران بازگردم.
نظر شما