پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مهر ۱۳۹۴، ۱۹:۱۲

استاندار قم با بازماندگان جانباخته قمی حادثه منا دیدار کرد

استاندار قم با بازماندگان جانباخته قمی حادثه منا دیدار کرد

قم - استاندار قم با حضور در منزل جانباخته قمی حادثه منا با بازماندگان آن مرحوم دیدار و ابراز همدردی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری قم، سید مهدی صادقی با حضور در منزل مرحوم حاج حسن فهیمی از جانباختگان قمی واقعه صحرای منا، با خانواده و بازماندگان آن مرحوم دیدار و ابراز همدردی کرد.

نماینده عالی دولت در استان با تسلیت این حادثه تلخ، به سوابق مرحوم حسن فهیمی در امور خیرخواهانه اشاره و تصریح کرد: خیر و برکت این انسان شریف برای بسیاری از مردم قم مشهود بود و این حادثه افراد بسیاری را متأثر نمود.

استاندار قم با اشاره به عمق فاجعه منا و کشته و زخمی شدن صدها نفر از هموطنان، افزود: ستاد رسیدگی به واقعه منا در استان قم برای پیگیری مسائل و ارائه خدمات لازم در این خصوص تشکیل شده است.

صادقی با بیان اینکه مسئولان عربستان باید پاسخگوی وقایع رخ داده باشند، گفت: شخص رئیس جمهور و مسئولان نظام در قوای مختلف، با جدیت پیگیر علل حادثه هستند.

کد خبر 2929000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha