پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

پسر نماینده پارلمان اردن داعشی از آب درآمد

پسر نماینده پارلمان اردن داعشی از آب درآمد

پسر نماینده پارلمان اردن پس از پیوستن به گروه تروریستی داعش در یک عملیات انتحاری در عراق به هلاکت رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسله، «مازن الضلاعین» پسر یکی از نمایندگان پارلمان اردن در جریان عملیات انتحاری برای گروه تروریستی داعش در عراق به هلاکت رسید.

پایگاه خبری وابسته به داعش روز گذشته اعلام کردند که «محمد الضلاعین» ملقب به «ابوالبراء الاردنی» ۲۳ ساله به همراه ۳ نفر دیگر در عراق به هلاکت رسیدند.

الضلاعین در ماه ژوئن پس از ترک تحصیل در رشته پزشکی در اوکراین به گروه تروریستی داعش پیوست و از طریق ترکیه وارد سوریه شد. تلاش های رسمی اردن برای بازگرداندن وی از ترکیه و جلوگیری از پیوستن وی به داعش بی فایده بود.

پیش از این نیز «عمران العبادی» پسر «محمد فلاح العبادی» دیگر نماینده پارلمان اردن به گروه تروریستی جبهه النصره در سوریه پیوسته و به هلاکت رسیده بود.

کد خبر 2930135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha