پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۸۴، ۱۹:۴۰

سرپرست هيات مذاكره كننده ايراني در گفت وگويي:

مذاكره با روس ها، دقيق، تعيين كننده و سازنده بود / به فرمول كلان تري رسيده ايم كه علاوه بر مسائل فني همكاريهاي سياسي را هم در بر مي گيرد

مذاكره با روس ها، دقيق، تعيين كننده و سازنده بود / به فرمول كلان تري رسيده ايم كه علاوه بر مسائل فني همكاريهاي سياسي را هم در بر مي گيرد

معاون راهبردي شوراي عالي امنيت ملي درباره دو دور مذاكره با طرف روسي گفت : مذاكرات با روس ها دقيق و تعيين كننده و به اعتقاد ما مثبت و سازنده بود.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، علي حسيني تاش در گفت وگو با شبكه خبر صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران با بيان اينكه در اين مذاكرات درباره مباني يك فرمول مشترك گفت وگو شد افزود : روي اين مباني، تفاهمات اساسي داشتيم و قرار شد براي ادامه توافقات، رايزني ها و گفت وگوها ادامه يابد.

وي در خصوص دستاوردهاي اين مذاكرات گفت : دوطرف بر سر اين موضوع توافق داشتند كه طرح موضوع هسته اي ايران در شوراي امنيت، سير حل وفصل مذاكرات را تخريب خواهد كرد.

حسيني تاش افزود : در اين مذاكرات همچنين توافق شد كه براي حل و فصل مساله بايد همه تلاش كنيم كه موضوع در آژانس باقي بماند و چشم انداز مثبتي نيز براي به نتيجه رسيدن اين تلاشها وجود دارد .

معاون راهبردي شوراي عالي امنيت ملي درباره اينكه آيا به نتيجه رسيدن موسسه مشترك غني سازي با روسيه به معناي انصراف ايران از غني سازي است، اظهار داشت : ما درباره جزئيات طرح موسسه صحبت زيادي نداشتيم، بلكه مذاكراتي درباره به نتيجه رسيدن يك فرمول كلان تر و توسعه يافته تر داشتيم .

وي درباره تعليق گفت : مواضع دو طرف در اين باره روشن شد و رايزني ها در اين زمينه ادامه دارد.

حسيني تاش در زمينه اينكه آيا طرح روسيه تنها راه حل موضوع هسته اي ايران است، خاطرنشان كرد : فرمول مشترك روسيه بهترين راه حل است، چون ميان ايران و روسيه اعتماد متقابل وجود دارد و اين اعتماد متقابل زمينه اي براي رسيدن به يك فرمول مشترك است.

معاون راهبردي شوراي عالي امنيت ملي در پايان درباره محتواي اين فرمول گفت : اين فرمول فراتر از بحث هاي فني است و مسائل سياسي را هم در برمي گيرد.
کد خبر 293725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha