پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۳:۲۷

فاز نخست تونل انرژی در میدان شهدای مشهد به بهره برداری رسید

فاز نخست تونل انرژی در میدان شهدای مشهد به بهره برداری رسید

مشهد- فاز نخست تونل انرژی در طرح بزرگ میدان شهدای مشهد با اعتباری بالغ بر ۸۹ میلیارد ریال به طول بیش از سه کیلومتر به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، فاز نخست تونل انرژی در طرح بزرگ میدان شهدا مشهد با اعتباری بالغ بر ۸۹ میلیارد ریال به طول بیش از ۳ کیلومتر روز یکشنبه طی مراسمی با حضور استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد به بهره برداری رسید.

مدیرعامل برق منطقه خراسان رضوی در این مراسم با توضیح فرآیند تولید تا مصرف برق اظهار داشت: طول خطوط برق رسانی در مشهد دو برابر طول کره زمین است که ۲۴ ساعته باید سروریس و آماده خدمت رسانی به مردم باشند.

محمد حسن متولی زاده با بیان اینکه شهر مشهد با متوسط رشد سالانه ۸ درصد بیشترین رشد مصرف را در بین کلانشهرهای کشور دارد، افزود: با توجه به رشد ساختمان های در حال توسعه در بافت مرکزی شهر و تامین برق مشترکین جدید شبکه های موجود پاسخگو نیستند به همین منظور نیازمند احداث خطوط جدید هستیم.

وی ادامه داد: جهت احداث حطوط جدید به شکل دفنی برای هر کیلومتر دو هزار و ۸۰۰ میلیون تومان و به شکل خطوط هوایی ۳۵۰ میلیون تومان اعتبار لازم است که این میزان در راه اندازی تونل انرژی به شکل قابل توجهی کاهش خواهند داشت.

مدیرعامل برق منطقه خراسان رضوی در ارتباط با مزایای تونل انرژی نسبت به سایر شیوه های برق رسانی به مشترکین گفت: از جمله مزایای این طرخ می توان به توجه به مبلمان شهری و افزایش زیبای بصری، رفع مشکلات ترافیکی و همراستا بودن با اهداف پدافند غیرعامل دانست.

وی در ادامه به تونل های انرژی صنعت برق خراسان رضوی اشاره و اضافه کرد: مجموع مسیر تونل ۱۰ کیلومتر، حجم خاکبرداری ۱۰۳ کیلومتر مربع و حجم بتن ریزی ۲۸ هزار متر مکعب است که میانگین هزینه احداث تونل به ازای هر کیلومتر ۴۰ میلیارد ریال می باشد.

متولی زاده در پایان از استانداری خراسان رضوی درخواست کرد که با هماهنگی بین دستگاه های اجرایی استان نیازهای ارتباطی زیربنایی تاسیسات آنها را براساس طرح جامع خدمات شهری تعیین کند.

شایان ذکر است در این مراسم استاندار خراسان رضوی، شهردار، اعضای شورای اسلامی و مدیران شهری مشهد حضور داشتند.

 

 

کد خبر 2937913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha