پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۳:۵۰

دبیر اجرایی جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان خبر داد:

ارسال ۲۲۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات

ارسال ۲۲۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات

اصفهان - دبیر اجرایی پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان از ارسال بیش از ۲۲۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره تا پایان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره خبر داد.

‌امیرحسین عشاقی در گفتگو با خبرنگار مهر در این ارتباط اظهار داشت: ۱۵ مهرماه آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات بود که تا پایان این روز بیش از ۲۲۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

وی با اشاره به اینکه هنرمندان سراسر کشور می‌توانستند در قالب فیلم مستند، پویانمایی و فیلمنامه با مدت زمان حداکثر ۳۰دقیقه به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند، بیان داشت: احسان و نیکوکاری از موضوعات اصلی جشنواره و زاینده‌رود نیز موضوع ویژه جشنواره امسال است.

دبیر اجرایی جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان با بیان اینکه بخش رقابتی جشنواره حسنات نیز شامل مسابقه ملی تجربه نخست و فیلم های تجربی است، ابراز داشت: هنرمندان بیش از ۳۶۰ شهر کشور آثار خود را در قالب‌های یاد شده به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند که آثاری از هنرمندان ایرانی مقیم کشورهای تاجیکستان، آلمان، امارات، آمریکا و غیره در میان این آثار به چشم می‌خورد.

وی با اشاره به  اینکه در مجموع ۱۴۹۰ فیلم به دبیرخانه جشنواره پنجم ارسال شده است، تصریح کرد: ۷۱۰ فیلم‌نامه،۳۷۲ اثر مستند، ۹۵۷ فیلم داستانی، ۱۹۰ پویانمایی تا پایان مهلت اعلام شده به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

عشاقی اضافه کرد: همچنین ۸۴۰ اثر بخش ملی، ۱۸۵ اثر در بخش تجربی و ۴۶۵ اثر نیز در بخش تجربه نخست ثبت‌نام کرده‌اند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزاری این جشنواره پرورش روحیه نیکوکاری از طریق هنر در میان عموم جامعه و معرفی روش های مختلف احسان و نیکوکاری علاوه بر روش‌های رایج و معمول در جامعه است.

گفتنی است که پنجمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات از ۱۱ تا ۱۴ اسفندماه سال جاری همزمان با هفته احسان و نیکوکاری در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 2937977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha