پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ اسفند ۱۳۸۴، ۱۴:۵۸

ميزگرد موسيقي آوازي در "مهر" (1)

شناخت مخاطب لازمه پيشرفت موسيقي آوازي است

شناخت مخاطب لازمه پيشرفت موسيقي آوازي است

ميزگرد ويژگي هاي موسيقي آوازي و راه هاي ايجاد ارتباط بهتر و بيشتر مخاطب با خواننده ، با حضور هنرمندان و خوانندگان موسيقي ايراني صبح امروز در خبرگزاري مهر تشكيل شد.

به گزارش خبرنگار گروه موسيقي "مهر" ميزگردي در زمينه موسيقي آوازي و علل وعوامل افت وافول و ديگر مسائل مبتلا به آن با حضور هنرمندان وخوانندگاني :چون احمدابراهيمي،منوچهر همايون پور،معصومه مهرعلي،علي جهاندار،مظفرشفيعي،عليرضا قرباني وعليرضاشاه محمدي ،پيش از ظهر امروزدر محل خبرگزاري مهر برگزار شد.

در اين جلسه ابتدا احمد ابراهيمي ، مدرس پيشكسوت و از معاشران اساتيد گذشته همچون اديب ، بنان ، محجوبي، صبا و ... با مقايسه موسيقي قبل و بعد از انقلاب گفت كه موسيقي سازي ما نسبت به گذشته پيشرفتي محسوس داشته اما در زمينه آواز با وجود خوانندگان بسيار خوب وجوانان با استعدادي كه هم اينك مشغول فعاليت هستند تا حدودي دچار سكون و ركود هنري بوده ايم .

در اين خصوص  منوچهر همايون وهمين طورديگر حاضران هريك به ارائه نظرات خود پرداختند ، همچنين يكي ديگر از محورهاي بحث امروزحضور وفعاليت موسيقي آوازي زنان و محدوديت هاي تكخواني آنها بود كه معصومه مهرعلي ، مدرس و خواننده پيشكسوت موسيقي آوازي ضمن اعلام مخالفت خود با همخواني هاي اجباري ، ارزيابي آواز توسط شنوندگان را يكي از شرايط  اصلي كار و ارتقاء هنري خوانندگان دانست .

شرايط كاري خوانندگان ،نياز مخاطبان جامعه امروز، وضعيت آموزش ، موسيقي پاپ و ... از ديگر محورهاي بحث ميزگرد امروز بود كه در آينده گزارش تفصيلي آن را مي خوانيد.

کد خبر 294114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha