پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ مهر ۱۳۹۴، ۲۰:۲۴

استاندار مازندران:

ذخایر خاویار دریای خزر به صفر رسید

ذخایر خاویار دریای خزر به صفر رسید

بابل - استاندار مازندران گفت: در سالهای قبل ۳۰۰ تن خاویار در دریای خزر تولید می‌شد که امروزه به صفر درصد رسیده است و عامل آن کشورهایی هستند که نفت تولید می‌کنند و باید پاسخگو باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح شامګاه چهارشنبه در مراسم هجدهمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های دولتی حاشیه دریای خزر گفت: دانشگاه‌ها باید به تحقیقات کاربردی روی‌آورند و ایده‌ها را به محصول و کسب‌وکار تبدیل کنند و به حل مشکلات محلی و منطقه‌ای بپردازند و کارآفرین باشند.

استاندار مازندران افزود: با توجه به ارائه گزارش متوجه می‌شویم که با یک سری از چالش‌های منطقه‌ای روبرو هستیم که دانشگاه‌ها نقش تأثیرگذاری در حل آن دارند.

وی تأکید کردد: دریای مازندران به‌عنوان دریای صلح و آرام بوده که مردمان پنج کشور حاشیه در کمال آرامش در کنار زندگی می‌کنند ولی متأسفانه با توجه به داشته‌هایی که از قبل داشتیم ذخایر ما  رو به انقراض است و نسبت به سالهای گذشته اصلاً قابل‌مقایسه نیست و ما باید پاسخگوی نسل‌های آینده باشیم.

استاندار مازندران گفت: در این اجلاس برنامه‌ای مدون شود که رشد و توسعه و بالندگی را در پی داشته باشد.

وی ادامه داد ما انتظار داریم که دانشگاه‌ها به مسائلی از قبیل نقش توریست، صنعت کشتی‌سازی و نیازهای اقتصادی و ... توجه کنند و ما بتوانیم با پارکهای علم و فناوری یک همایش داشته باشیم تا بتوانیم این مسئله را درآن بحث و بررسی کنیم و استانداران نیز به‌عنوان نقش حمایتی می‌توانند بسیاری از مشکلات اقتصادی را به کمک بخش‌های خصوصی حل کنند.

کد خبر 2941186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha