پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ مهر ۱۳۹۴، ۹:۱۶

در گفتگو با مهر اعلام شد:

توسعه شعب بین الملل دانشگاه‌ها در خارج از کشور

توسعه شعب بین الملل دانشگاه‌ها در خارج از کشور

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل از توسعه شعب بین المللی دانشگاه های معتبر داخل در خارج از کشور خبر داد.

حسین سالار آملی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص گسترش شعب بین الملی دانشگاه‌ها در خارج از کشور گفت: یکی از سیاست های ما این است که بتوانیم در کشورهایی که به علم و دانش ما نیاز دارند، با توجه به سطح علمی کشورمان، شعب برخی از دانشگاه‌های معتبر داخل کشور را تاسیس کنیم.

وی ادامه داد: البته در این زمینه موفقیت هایی نیز داشته ایم به طوریکه در حال حاضر شعبه دانشگاه پیام نور در کشور افغانستان بیش از یک هزار و ۲۰۰ دانشجو دارد همچنین شعبه دانشگاه آزاد در کشور افغانستان ۵۰۰ الی ۶۰۰ دانشجو دارد و این روند در حال توسعه است.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل ادامه داد: دانشگاه‌های بزرگ می توانند در این زمینه اقدام کنند و مجوز نهایی راه اندازی این شعب در خارج کشور توسط مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم صادر می شود.

وی با بیان اینکه اکنون خیلی از دانشگاه‌ها علاقمند هستند که در این خصوص اقدام کنند، گفت: دانشگاه‌های متقاضی، باید دارای اعتبار و شاخص هایی که لازم است باشند. البته این فرایند، زمان بر است اما امیدواریم نتیجه بخش باشد.

کد خبر 2941393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha