به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمحمد زاهدی ظهر امروز شنبه در دهمین جشنواره استانی امتنان از کارآفرینان برتر کردستان در سنندج ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان، با بیان اینکه بیکاری منشاء بسیاری از معضلات و گرفتاری های جامعه است، گفت: مدیران، کارشناسان و کارآفرینان و سرمایه گذارانی که زمینه ایجاد اشتغال را در جامعه فراهم کنند بهترین خدمت را در راستای ممانعت از رشد منکرات می کنند.
وی بیان کرد: از ظرفیت های استان کردستان به دلایل مختلف از جمله درگیرشدن با جنگ تحمیلی و حوادث سالیان آغازین انقلاب اسلامی استفاده مطلوب و بهینه ای صورت نگرفت و همین مسئله منجر به عقب افتادن آن نسبت به سایر استان های کشور از لحاظ سرمایه گذاری و تولید ثروت شد.
وی با اشاره به اینکه کارآفرینی به معنای ایجاد کسب و کار جدید است، افزود: کارآفرینی که عنصر اصلی در آن خلاقیت ونوآوری است نیازمند ارتباط سه جانبه بین دستگاه اجرایی، نظام تولید علم و کارآفرین است.
استاندار کردستان ادامه داد: متاسفانه به رغم تمام تلاش های صورت گرفته شده در زمینه ایجاد فضای کسب و کار شاهد توفیقات چندانی نیستیم و نیاز به اصلاح قوانین و مقررات و ساختار وروش ها، آموزش مدیران و کارشناسان و ایجاد عزم جدی در بین مدیران برای تسریع و تسهیل فضای کسب و کار هستیم.
زاهدی عنوان کرد: نظام اداری با کمک و همکاری نظام بانکی باید شرایطی برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال و حل مشکلات این حوزه فراهم کنند.
وی اظهارداشت: بسیاری از واحدهای تولیدی فعال هم شرایط آنها امروز به گونه است که امکان مواجه شدن آنها با مشکلاتی وجود دارد.
وی بیان کرد: کارگروه رفع موانع واحدهای تولیدی در استان فعال شده است و در حال تلاش برای حل مشکلات واحدهایی که در معرض تعطیلی قرار گرفته اند، هستیم.
استاندار کردستان از دیگر اقدامات و گام های این کارگروه را احیا و بازسازی واحدهای تولیدی تعطیل شده ذکر کرد و افزود: بازگرداندن واحدهای تولیدی که قابلیت بازسازی و احیا دارند به خط تولید هم در دستور کار این کارگروه قرار گرفته است.
زاهدی عنوان کرد: از آنجا که ایجاد اشتغال با استفاده از سرمایه گذاری های بزرگ زمان براست بنابراین ایجاد اشتغال های کوچک باید در اولویت هم مسئولان و هم کارآفرینان قرار گیرد.
نظر شما