پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

فراخوان صهیونیست ها برای یورش به مسجد الاقصی/ بازداشت ۱۷ فلسطینی

فراخوان صهیونیست ها برای یورش به مسجد الاقصی/ بازداشت ۱۷ فلسطینی

بازداشت ۱۷ شهروند فلسطینی، حمله امروز صهیونیست ها به مسجد الاقصی، فراخوان برای یورش فردا و تلاش های فلسطینی عربی برای اعزام ناظران بین المللی به فلسطین اشغالی از تحولات مهم فلسطین است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی، ۱۷ نفر از شهروندان فلسطیی را طی یورش شب گذشته در کرانه باختری بازداشت کرده است.

از سوی دیگر، جوانان فلسطینی در اعتراض به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی، امروز با حمله به یک خودروی شهرک نشین ها، آن را به آتش کشیده و پرچم فلسطین را بر فراز آن نصب کردند.

شاهدان عینی همچنین از وقوع درگیری های شدید بین نوجوانان فلسطینی و نظامیان صهیونیست در شهرک «بیت کاحل» واقع در شمال غربی شهر «الخلیل» خبر دادند.

خبرگزاری سما فلسطین گزارش داد: صهیونیست های افراطی امروز تحت مراقبت شدید نظامیان صهیونیست به صحن های مسجد الاقصی از سمت «باب المغاربه» یورش برده اند.

بر اساس این گزارش، افزون بر این، یک سازمان صهیونیستی از گروه های شهرک نشین خواست برای یورش به مسجد الاقصی فردا دوشنبه آماده شوند.

از طرف دیگر، پایگاه خبری اسپوتنیک روسیه خبر داد: «احمد مجدلانی» عضو کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین از نشست های فشرده فلسطینی عربی با اعضای شورای سازمان ملل به منظور اعزام ناظران بین المللی به سرزمین های اشغالی خبر داد.

گفتنی است پیش از این نیز، رژیم صهیونیستی در نشست فوق العاده شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی اوضاع اراضی اشغالی و اعزام نیروهای بین المللی به آنجا، با حضور نیروهای بین المللی در مسجد الاقصی مخالفت کرده بود.

کد خبر 2943555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha