پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ مهر ۱۳۹۴، ۱۹:۳۰

تكواندو جايزه بزرگ منچستر؛

مهدی خدابخش به مرحله نیمه نهایی صعود کرد/ مدال برنز قطعی شد

مهدی خدابخش به مرحله نیمه نهایی صعود کرد/ مدال برنز قطعی شد

آخرین نماینده ایران در سومین مرحله از رقابتهای جایزه بزرگ تکواندو در سال ۲۰۱۵ با کسب دو پیروزی متوالی ضمن صعود به مرحله نیمه نهایی برنز خود را قطعی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، این دوره از مسابقات صبح جمعه با حضور ۲۲۷ تکواندوکار از ۵۶ کشور به میزبانی انگلستان در منچستر آغاز شد. امروز در سومین و آخرین روز این بازیها تکواندوکاران اوزان ۸۰- کیلوگرم مردان و ۴۹- کیلوگرم زنان به مصاف هم رفتند که تنها نماینده ایران در بخش مردان با کسب دو پیروزی متوالی راهی مرحله نیمه نهایی شد. 

مهدی خدابخش در وزن ۸۰- کیلوگرم مردان دور اول استراحت داشت و سپس ۱۵ بر ۳ «رائول گارسیا مارتینز» از اسپانیا را شکست داد و در ادامه «نیکیتا رافالوویچ» از ازبکستان را در یک مبارزه نزدیک ۲ بر يک شکست داد و به نیمه نهایی رسید.  نماینده ازبک ها عنوان نایب قهرمان جهان در سال ۲۰۱۵ و نایب قهرمانی بازیهای آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون را در کارنامه داشت.

نماینده کشورمان که مدال برنز خود را قطعی کرده برای رسیدن به فینال این رقابتها باید با "لوتالو محمد" از انگلیس رقابت کند. نماینده کشور میزبان که از حمایت بی دریغ تماشاگران بهره می برد، نشان برنز المپیک لندن را در کارنامه دارد.

تیم ملی کشورمان در این دوره از مسابقات تا کنون موفق به کسب یک مدال نقره توسط بوالفضل یعقوبی و دو برنز توسط فرزان عاشورزاده و امید عمیدی شده است. سجاد مردانی ، بهنام اسبقی ، آرمین هادی پور ، شکرانه ایزدی و کیمیا علیزاده هم از دست يابی به مدال بازماندند. 

این رقابتها امشب به پایان می رسد.

کد خبر 2944081

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha