پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ مهر ۱۳۹۴، ۱۳:۱۷

نایب رییس مجلس شورای اسلامی در کرج:

تداوم شعار «ما اهل کوفه نیستیم» دغدغه امروز و فردای ما باشد

تداوم شعار «ما اهل کوفه نیستیم» دغدغه امروز و فردای ما باشد

کرج - نایب رییس مجلس شورای اسلامی بر تداوم شعار ما اهل کوفه نیستیم تأکید کرد و گفت: این شعار باید دغدغه امروز و فردای ما باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایش یاوران حسینی با حضور نایب رییس مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مردم کرج در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان و مردم ولایتمدار کرج پیش از ظهر امروز، دوشنبه در مصلی امام خمینی (ره) شهرستان کرج برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسن ابوترابی فرد با تاکید بر اینکه باید قدرت ملی را روز به روز افزایش دهیم، اظهار کرد: استکبار جهانی حقوق ملت های ضعیف را پایمال می کند تا ملت های ضعیف با استکبار همسو و همراه شوند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید با دشمنان با زبان قدرت سخن گفت، به واقعه کربلا اشاره کرد و افزود: استقامت درس بزرگی است که باید از عاشورا بیاموزیم.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی بر تداوم شعار ما اهل کوفه نیستیم تاکید کرد و گفت: این شعار باید دغدغه امروز و فردای ما باشد.

حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد یکی از علل ماندگاری واقعه کربلا را وجود بارگاه های مقدس امامان دانست و گفت: افرادی می خواهند نام پیامبر(ص) را محو کنند و برای تحقق این هدف شوم خود اقدام به تخریب این اماکن مقدس می کنند.

وی با تاکید بر اینکه اهل بیت(ع) با ایمان و اخلاق از دین خدا پاسداری و دفاع کردند، بیان کرد: باید برای حفظ بارگاه های مقدس ائمه اطهار تلاش کنیم چرا که حرم امام حسین(ع) مظهر شهادت و شجاعت است.

ضریح حبیب بن مظاهر(ع) در استان البرز ساخته شده است و هم اکنون در مصلی کرج مستقر است؛ حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد در این خصوص و خطاب به نخبگان و جوانان گفت: حبیب ابن مظاهر نقش بارزی در دفاع از اسلام داشته است.

حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فرد به شخصیت هایی که در واقع عاشورا به شهادت رسیدند اشاره کرد و گفت: همه شخصیت های بزرگواری که همراه امام حسین(ع) در صحرای کربلا به شهادت رسیدند از چهره های برگزیده تاریخ اسلام هستند.

وی در پایان به جایگاه مزار حبیب ابن مظاهر اشاره کرد و گفت: وی از یاران باوفای امام حسین(ع) است که مزارش در پایین مزار مطهر این امام بزرگوار قرار دارد.

کد خبر 2944566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha