كميته دانشجويي كنفرانس بين المللي حمايت از انتفاضه فلسطين در بيانيه اي به مناسبت چهارم خرداد سالروز آزادسازي جنوب لبنان از دست اشغالگران صهيونيست اعلام كرد: مقاومت و پايداري ملت شريف ايران در برابر رژيم بعث عراق و بويژه حماسه فتح خرمشهر روحيه مقاومت را در ديگر ملتها به وجود آورد كه شكل گيري مقاومت لبنان از نتايج مثبت ايستادگي جوانان ايراني بود.
اين بيانيه مي افزايد: با آزادسازي جنوب لبنان و اخراج اشغالگران صهيونيست از لبنان، روحيه مقاومت و جهاد در بين ملت مظلوم فلسطين نيز احيا شد و همين امور باعث شد كه انتفاضه دوم پس از حضور شاورن جنايتكار در قدس شريف آغاز شود.
بر اساس اين بيانيه جايگاه رفيع ايران در ژئوپولتيك و ژئواكونوميك منطقه حساس خاورميانه و سياست مستقل جمهوري اسلامي ايران باعث شد كه دولت جنگ طلب آمريكا با حضور نظامي خود در افغانستان و عراق و از طرفي با تقويت رژيم تروريست اسرائيل تهديدات جدي براي منافع ملي ايران به وجود آورد.
در ادامه اين بيانيه خاطرنشان شده است: براي برون رفت از اين شرايط و مقابله با تهديدات، حفظ حضور و مشاركت ملي مردم در تمام صحنه ها راهبرد اساسي و تضمين كننده استقلال و تماميت ارضي كشور بوده و خواهد بود.
كميته دانشجويي كنفرانس بين المللي حمايت از انتفاضه فلسطين در اين بيانيه با اشاره به اينكه راهي جز پاسخگويي به مطالبات به حق ملت و تلاش جهت خدمت رساني به آنان و رفع نواقص موجود وجود ندارد، از گروهها و جريانات سياسي خواست براي حفظ وحدت و اتحاد حول قانون اساسي نظام جمهوري اسلامي ايران با يكديگر به گفت وگوي موثر و سازنده بپردازند و ضمن بالا بردن كارايي و كارآمدي حاكميت در پاسخگويي به نيازهاي مردم، مصداق آيه شريفه رحماء بينهم باشند.
نظر شما