به گزارش خبرنگار مهر، مقارن ساعت ۱۶ دققیه بامداد با طلب استمداد ساکنان گاز شرقی از سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گروه امداد و نجات برای رهاسازی یک جوان که در میان کابل های برق گرفتار شده بود عازم محل حادثه شدند.
ماموران سازمان آتش نشانی که در کمتر از سه دقیقه در محل حادثه حضور یافتند با جسم بی جان یک جوان که در میان کابل های برق و نمای یک ساختمان مسکونی گرفتار شده بود مواجه شدند.
افسر نگهبان سازمان آتش نشانی مشهد در تشریح جزئیات این حادثه بیان کرد: این جوان ۲۷ ساله در منطقه گاز شرقی در حالی که سعی داشت نسبت به انتقال یک چهار پایه فلزی از طریق طناب به پشت بام اقدام کند بر اثر برخورد این چهار پایه با کابل فشار قوی دچار برق گرفتگی شد.
سرآتش یار کاظم کاظمی بیان کرد: پدر این جوان نیز که در محل پشت بام در حال نظاره این اقدام بود بر اثر اتصالی برق از ناحیه دست دچار سوختگی شد که توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد .
وی افزود: با وجود حضور به موقع نجاتگران و همچنین عوامل مرکز فوریت های پزشکی در محل حادثه اما این جوان ۲۷ ساله بر اثر شذت برق گرفتگی جان خود را پیش از هر گونه امداد رسانی از دست داد.
کاظمی اظهار کرد: در این عملیات که در بامداد امروز انجام پذیرفت با حضور عوامل شرکت برق در محل شبکه اصلی برق قطع و آتش نشانان پس از ایمن سازی محل حادثه و انجام اقدامات ایمنی پیکر بی جان این جوان را از میان کابل های برق رها سازی و توسط عوامل مربوطه به پزشک قانونی منتقل کردند.
نظر شما