پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۶:۵۸

رئیس سازمان بهزیستی کشور خبر داد:

افزایش۲۵درصدی سرانه پرداختی به مراکز نگهداری آسیب دیدگان اجتماعی

افزایش۲۵درصدی سرانه پرداختی به مراکز نگهداری آسیب دیدگان اجتماعی

تهران-رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سرانه پرداختی به مراکز نگهداری آسیب دیدگان اجتماعی، ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر چهارشنبه انوشیروان محسنی بندپی رییس سازمان بهزیستی کشور در کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی استان تهران با اشاره به افزایش سرانه پرداختی به مراکز نگهداری آسیب دیدگان اجتماعی اظهار داشت: بر اساس تصمیم اتخاذ شده، سرانه پرداختی به مراکز نگهداری آسیب دیدگان اجتماعی، ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است که این نرخ از ماه جاری اعمال خواهد شد.

وی افزود:  بر اساس برنامه ششم توسعه باید نرخ پرداختی مستمری، به نرخ تمام شده در این حوزه نزدیک شود که در این زمینه تمام تلاش خود را به کار می گیریم.

بندپی ادامه داد: سازمان بهزیستی کشور آمادگی دارد تا برای مقابله با آسیب های اجتماعی در مناطقی مانند پایتخت وارد عمل شود و مسئولیت اجرایی مقابله با آسیب های اجتماعی در استان تهران را بر عهده بگیرد اما در این زمینه نیازمند همکاری و مساعدت تمامی دستگاه های مسئول هستیم که در زمینه هماهنگی دستگاه ها، مجموعه استانداری تهران موفق عمل کرده است.

رییس سازمان بهزیستی کشور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع علاقه مندی خانواده ها به دریافت فرزند اشاره کرد و بیان داشت: باید روند قانونی واگذاری شیرخواران و خردسالان به افراد دارای شرایط لازم تسهیل شود و هم اکنون حدود ۱۶۰۰ خانواده تهرانی در نوبت دریافت فرزند قرار دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اعتیاد و آسیب های آن پرداخت و گفت: باید برای مقابله با آسیب های اجتماعی نظیر اعتیاد به نقش عوامل مختلف نظیر فرد، خانواده و نهادها و دستگاه های مسئول توجه کرد.

کد خبر 2947691

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha